Εγινε γάμος στους Ταλιμπάν αλλά… απαγορεύτηκε στη νύφη να παραστεί

    Ημερομηνία:

    Όταν κάποιος ακούει για έναν γάμο, προφανώς σκέφτεται γαμπρός και νύφη θα είναι στον ίδιο χώρο για να τελεστεί το μυστήριο, ανεξαρτήτως θρησκείας.

    Δεν ισχύει…για τους Ταλιμπάν και την άποψή τους περί γάμου.

    Ένας δυτικός youtuber απέκτησε σπάνια πρόσβαση σε μία γαμήλια τελετή υψηλόβαθμου στελέχους και τα όσα κατέγραψε, δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνοντας τη σκοτεινή πλευρά σε ένα λαμπερό γεγονός στο Αφγανιστάν υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν.

    Ο γάμος, τελέστηκε στο Παλάτι του Ουρανού στη βόρεια Καμπούλ. Το βίντεο του Miles Routledge, έδειξε μια τεράστια λευκή αίθουσα διακοσμημένη με χρυσά στολίδια και διακοσμήσεις γεμάτες με άνδρες σε δεκάδες τραπέζια.

    Όλες οι γυναίκες βρίσκονταν σε έναν «ξεχωριστό, πανομοιότυπου μεγέθους χώρο δίπλα».

    Ο youtuber προσκλήθηκε επίσης στο nikah, αναπόσπαστο μέρος των ισλαμικών γάμων στους οποίους υπογράφεται επίσημο συμβόλαιο γάμου τόσο από τον γαμπρό, όσο και από τη νύφη, αλλά η προσέγγιση των Ταλιμπάν σε αυτό ήταν εντελώς διαφορετική. Η νύφη δεν ήταν παρούσα.

    Αντ ‘αυτού, τα αρσενικά μέλη των οικογενειών της νύφης και του γαμπρού κάθισαν μαζί σε ένα κλειστό δωμάτιο και πέρασαν από την επίσημη διαδικασία για λογαριασμό τους.

    Η πολυτελής γαμήλια εκδήλωσης, περιελάμβανε δύο αυτοκίνητα που δόθηκαν στον γαμπρό τα οποία ήταν διακοσμημένα με λουλούδια.

    Ως μέρος του εορτασμού, ο γαμπρός έλαβε χρήματα ως δώρο και οι καλεσμένοι μπορούσαν να βάψουν τα χέρια τους με τατουάζ χένας.

    Κομψό, λευκό κομφετί έπεφτε πάνω από τον μοναχικό γαμπρό καθώς καθόταν στην κεφαλή του γάμου.

    Για το γεύμα, στους καλεσμένους σερβιρίστηκε ένα πιάτο με κρέας και ρύζι με mantu – ένα αφγανικό ζυμαρικό γεμάτο με κρέας, κρεμμύδια και μπαχαρικά – συνοδευόμενο από κουτιά Pepsi.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΑΡΑΒΕΛΑ ΕΤΩΝ 90 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-8-2025...

    Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 71 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο

    Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην...

    ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Δένδρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε δύο άτομα

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Αραχωβίτικα, όταν...

    EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Τι είδε στην αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών,...