Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στην παράσταση «18/9» για τη δολοφονία Φύσσα

    Ημερομηνία:

    Στην παράσταση του θεατρικού μονόλογου «18/9», η οποία δόθηκε παρουσία της Μάγδας Φύσσα, παραβρέθηκαν χθες (Σάββατο 29 Μαρτίου), στο θέατρο Πάνθεον ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι Αποστόλης Αγγελής και Κατερίνα Σίμου.

    Ο μονόλογος που ερμηνεύει η Δώρα Χρυσικού, είναι εμπνευσμένος από τα δύο κορίτσια που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε μυθοπλαστική μεταγραφή, σε κείμενο της Μαρίας Λούκα και του Κοραή Δαμάτη, και σκηνοθεσία του Κοραή Δαμάτη.

    Στο επίκεντρό της παράστασης βρίσκονται η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δίκη και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης. Στοιχεία από αληθινές μαρτυρίες και πραγματικά περιστατικά μπλέκονται μέσα από τη μυθοπλασία με το κοινωνικό ψυχογράφημα ενός κοριτσιού που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σ’ ένα στυγνό έγκλημα, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ζωή της και να βρεθεί μπροστά σε αδυσώπητα διλήμματα.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απολογισμός του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών

    Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο 29 και...

    Συνάντηση του Χ. Μπονάνου με εκπροσώπους του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων

    Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων, δέχθηκε στο γραφείο του,...

    Primer Music Festival 2025: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

    Ένα τελείως διαφορετικό Primer Music Festival περιμένει φέτος τους απανταχού λάτρεις της ηλεκτρονικής...

    ΠΑΤΡΑ: Πωλητές αυτοκινήτων… απατεώνες! Πώς άρπαξαν τα χρήματα από Πατρινό

    Γερή μπάζα έκαναν επιτήδειοι που παρουσιάστηκαν ως πωλητές αυτοκινήτου,...