Το όλο νόημα σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για την «έκρηξη» της Μενδώνη και την… «βαθιά υποκριτική της τέχνη»

    Ημερομηνία:

    Το περιστατικό με την «έκρηξη» της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη για το κτίριο της Αρχαίας Αγοράς του Άργους δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Λάκη Λαζόπουλο κατά τη διάρκεια του αποψινού «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο MEGA.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος πρόκειται για ένα «γκρεμίδι που ήθελε 45.000 ευρώ για να τελειώσει, ή προσπαθούσε να μας συμπαρασύρει με την βαθιά υποκριτική της τέχνη;»

    «Πραγματικά δεν ξέρω αν ανήκουν αυτά που γίνονται όλα στα πλαίσια των κατασκευασμένων θεμάτων, με τον νέο κωδικό συγκάλυψης ‘Τέμπη – Πασατέμπη’, δηλαδή να μιλάμε για τα ΄Τέμπη αλλά πιο ανάλαφρα, ώστε να μπορεί ο κόσμος να τρώει πασατέμπο» συμπλήρωσε.

    «Και σιγά σιγά να βάζουμε νέα θέματα στη συζήτηση» κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

    Δείτε το απόσπασμα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...

    Πέθανε ο μαέστρος Γιώργος Νιάρχος

    Πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου ο μαέστρος...

    Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Νέα αυτοψία στο κάμπινγκ – Συνεχίζονται οι μυστικές καταθέσεις

    Συνολικά 24 ημέρες μετά το διπλό φονικό στη Φοινικούντα, το...