Χανιά: Άνδρας απείλησε ψάλτη, παπά και παπαδιά γιατί του έκαναν… μάγια

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε χωριό στην Κίσαμο Χανίων, με έναν 49χρονο σε παράκρουση να κυνηγάει έναν ψάλτη απειλώντας τον με σκεπάρνι, να εξαπολύει απειλές σε παπαδιά και ιερέα γιατί του είχαν κάνει… μάγια.

    Οπως αναφέρει το Kriti360 o συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει δείξει απειλητική συμπεριφορά προς τον ιερέα και το περιβάλλον του εδώ και καιρό, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο την Κυριακή.

    Ο ψάλτης πρόλαβε να μπει μέσα στο όχημα και να διαφύγει, αλλά το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί.

    Ο 49χρονος στη συνέχεια φέρεται να πήγε στο σπίτι του ιερέα και άρχισε να βρίζει και να μουντζώνει την παπαδιά που ήταν στην αυλή, σε κατάσταση παράκρουσης.

    Στη συνέχεια απομακρύνθηκε, αλλά ο ιερέας λίγο αργότερα πήγε να τον βρει για να ζητήσει τον λόγο για όσα προηγήθηκαν. Ακολούθησε νέος διαπληκτισμός και κάποια στιγμή ο ιερέας είδε ότι ο 49χρονος έφερε στη ζώνη του ένα πιστόλι και ειδοποίησε την αστυνομία.

    Αστυνομικοί από το ΑΤ Κισάμου μετέβησαν στο χωριό και συνέλαβαν τον 49χρονο, ενώ το όπλο αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο.

    Κερασάκι στην τούρτα το ότι ο άνδρας φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως το πρόβλημά του με τον ιερέα, την παπαδιά και τον ψάλτη πηγάζει από το ότι όλοι αυτοί του είχαν κάνει… μάγια για να τον βλάψουν.

    Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή και θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Ερχεται το Σάββατο 2 Αυγούστου η βραδιά εμπορίου με προσφορές και δρώμενα

    Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Το μεγάλο έργο της ανακαίνισης 446 δωματίων της εστίας

    Ενα από τα πολυαναμενόμενα έργα των τελευταίων δεκαετιών στο...

    Η πανεύκολη συνταγή του Jamie Oliver για γρανίτα καρπούζι

    Όταν ο καιρός ζεσταίνει και αναζητούμε έναν δροσιστικό και...

    Οδηγός ταξί χωρίς άδεια ζήτησε 310 ευρώ από πελάτισσα για τη διαδρομή Αεροδρόμιο – Σύνταγμα

    Περιστατικό απάτης καταγράφηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας...