ΠΑΤΡΑ: Η Παναχαϊκή ηχογραφεί νέο τραγούδι… στο στούντιο του Κωνσταντίνου Αργυρού

    Ημερομηνία:

    Αποφασισμένη να κάνει σημαντικά βήματα εξωστρέφειας και οργάνωσης φαίνεται πως είναι η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία εκτός από το αγωνιστικό, κάνει κινήσεις και σε επίπεδο μάρκετινγκ ενόψει του εορτασμού των 130 ετών που συμπληρώνονται φέτος.

    Οι πληροφορίες λένε πως σύντομα θα βγει στον αέρα νέο τραγούδι για την Παναχαϊκή το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο με το demo να είναι στα γραφεία των ανθρώπων της ομάδας για να δώσουν την τελική έγκριση.
    Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ηχογράφηση του νέου τραγουδιού θα γίνει σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια και είναι ενδεικτικό πως εκεί κάνει ηχογραφήσεις ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

    Επίσης πρόσφατα έγινε συνάντηση και με παραγωγό αλλά και με σκηνοθέτη προκείμενου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να γυριστεί σύντομα ντοκιμαντέρ που θα αφορά την πολύχρονη ιστορία της Παναχαϊκής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Γνωμη

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι είναι οι μικροσκοπικοί «συγκάτοικοι» που ζουν κατά εκατομμύρια στο δέρμα; Τι λένε οι ειδικοί

    Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πλέον ότι το ανθρώπινο μικροβίωμα αποτελείται...

    Πάτρα: Τρεις στο εδώλιο για το ξύλο στον Καραγεωργόπουλο – Η συμπαράσταση από το ΕΚΠ

    Σήμερα Τετάρτη εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Πατρών η υπόθεση...

    Πάτρα: Το ντοκιμαντέρ “Todo comenzó por el fin” προβάλλει ο Γυμνός Οφθαλμός

    Από το Νότιο Μπραζίλι, που, για οικογενειακούς λόγους, βρίσκεται...