Έρχεται ζέστη από την Αφρική! Η πρόβλεψη του καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

    Ημερομηνία:

    Με Αφρικανική ζέστη και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 26-28 βαθμούς τοπικά θα αλλάξει ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα σε όλη την χώρα.

    «Με πολύ καλές θερμοκρασίες, περί τους 2-5 περίπου βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά επίπεδα, θα κυλήσουν οι ημέρες την Μεγάλη Εβδομάδα και με τους ανέμους έως μέτριους στις περισσότερες περιοχές» σημείωσε σχετικά ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς.

    «Πολύ αξιόπιστα είναι τα δεδομένα και του υετού μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη. Ας περιμένουμε και τα επόμενα τρεξίματα, γιατί ο καιρός πάντα είναι ευμετάβλητος αυτή την εποχή», έγραψε στα social media.

     

    Μιλώντας στο Star εξήγησε πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι το Πάσχα. Όπως είπε τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά ενώ η θερμοκρασία θα επανέρθει σε κανονικά επίπεδα και ως προς τις ελάχιστες, αλλά και τις μέγιστες τιμές της. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με 20 βαθμούς.

    Τη Μεγάλη Εβδομάδα προβλέπεται θερμή μεταφορά αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να ανέβουν ακόμη περισσότερο και να κυμανθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το πρώτο ψηφιακό έθνος του κόσμου

    Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου υπάρχουν λέξεις που...

    Ακρίβεια: Γιατί εκτοξεύτηκαν οι τιμές στο κρέας

    Η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων οδηγεί στην αναγκαστική θανάτωση χιλιάδων ζώων και...

    Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ: Δείτε πόσα σπίτια κάηκαν στην Αχαϊα σε κάθε περιοχή – ΛΙΣΤΑ

    Συνολικά 221 κτίρια καταγράφηκαν με ζημιές από τις πρόσφατες φωτιές...

    Καταγγελίες-ρεκόρ για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο σε «Αppodixi» και ΑΑΔΕ

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) φαίνεται να έχει βρει έναν...