Στο Νοσοκομείο Ρίου ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από την έκρηξη σε Πεδίο Βολής

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες (11.04.2025) σε Πεδίο Βολής στο Παλαιοχώρι Ηλείας. 

    Από την έκρηξη στο πεδίο βολής, τραυματίστηκε και ένας αξιωματικός Τεχνικού Οπλουργού της Πολεμικής Αεροπορίας.

    Οι δύο άνδρες συμμετείχαν στην καταστροφή 190.000 παράνομων κροτίδων, οι οποίες είχαν κατασχεθεί το προηγούμενο διάστημα από την Ασφάλεια Πάτρας. Η διαδικασία γινόταν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σε χώρο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τέτοιου είδους αποστολές.

    Ο αξιωματικός της 117 Πτέρυγας Μάχης υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μετά την αξιολόγηση από το ιατρικό προσωπικό, κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Ωστόσο, για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό της Μονάδας του, γράφει το patrisnews.com.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο τολμηρή είστε στην κρεβατοκάμαρα; Το test στο Tik Tok που θα σας δώσει την απάντηση

    Αν όταν χαζεύετε στο Tik Tok σάς αρέσει να απαντάτε σε...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ χήρα ΑΝΑΣΤ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ  70 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ  ΤΗΝ   ΤΡΙΤΗ ...

    Ανακαλύφθηκε τυχαία άθικτο αυγό 1.700 ετών – Οι αρχαιολόγοι έμειναν άφωνοι με αυτό που βρήκαν στο εσωτερικό του

    Ένα μοναδικό εύρημα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη....