ΠΑΤΡΑ: Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής θα ψάλλει το περιώνυμο τροπάριο: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…»

    Ημερομηνία:

    Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», θα ψάλλει το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, το περιώνυμο τροπάριο: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…», στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών, αναβιώνοντας το έθιμο που ξεκίνησε το 1984.

    ΠΑΤΡΑ: Η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής θα ψάλλει το περιώνυμο τροπάριο: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…»

    Η χορωδία με τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού του Οργανισμού, Μο Σταύρου Σολωμού, θα ερμηνεύσει τη σύνθεση του Θεμιστοκλή Πολυκράτη, σε μεταφορά για Μικτή Χορωδία του Γιάννη Καρκάλα.

    Σύμφωνα με την παράδοση, στην ερμηνεία αυτού του τροπαρίου, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή της Ακολουθίας των 12 Ευαγγελίων, μετέχουν ενεργά και παλαιά μέλη της Χορωδίας καθώς και χορωδοί άλλων τμημάτων του Οργανισμού.

    Η γενική δοκιμή για όλα τα μέλη θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ στις 9.30 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξόρμηση στην Κίμωλο

    Μια ολιγοήμερη απόδραση στην Κίμωλο πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου,...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Ο Καθρέφτης της Κάλπης

    Του Θέμη Μπάκα Η δημοκρατία δεν είναι απλώς δικαίωμα επιλογής....

    Δυτ. Ελλάδα: Νταλίκα φορτωμένη άχυρο λαμπάδιασε στον Ε65 στο ρεύμα προς Λαμία (Βίντεο)

    Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 21/08...

    ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Αλητεία στο “σπιράλ”

    Από την δημοτική αρχή Πελετίδη έγινε το ακόλουθο σχόλιο: Ένας...