Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο νους συνέβη το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (17/04), όταν ένας 52χρονος, προχώρησε σε δημόσια ασέλγεια και απειλές εμπρησμού, προκαλώντας αναστάτωση στους πιστούς στον Ιερό Ναό του Αγίου Βαβήλα στο Προκόπι, στην Εύβοια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο evia online, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, ο δράστης που έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση εκτός ελέγχου, κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε μπροστά σε παριστάμενους στον προαύλιο χώρο του ναού.
Την ίδια στιγμή, απείλησε επαγγελματία του Προκοπίου που του έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά του, απειλώντας τον ότι θα του κάψει το μαγαζί.
Ο δράστης -που είχε ως παρέα άλλα 2 άτομα που δεν τον ακολούθησαν στις βέβηλες πράξεις του- αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Το περιστατικό έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία.

