Αγριο ξύλο και όπλα… σε 3 γνωστά μπαρ της Πάτρας! Πέταξε “πάσο με ποτά” σε επιχειρηματία και έγινε… της κακομοίρας!

    Ημερομηνία:

    Ούτε ένα ούτε δύο αλλά… τρία επεισόδια συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας. Με πιο σοβαρό αυτό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα σε μπαρ στην ευρύτερη περιοχή των Ζαρουχλεϊκων. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μπαρ εμφανίστηκε άνδρας ο οποίος «αρπάχτηκε» στα καλά καθούμενα και «απείλησε» πώς θα επιστρέψει για φασαρία! Οντως επέστρεψε κρατώντας δύο όπλα στα χέρια με τα οποία άρχισε να απειλεί. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ένστολοι της Αμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο. Ο δράστης έκρυψε τα όπλα σε κάποιους θάμνους κοντά στο κατάστημα, όμως αστυνομικοί τα βρήκαν και τον συνέλαβαν. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή ζημιές στο μαγαζί!

    Την ίδια μέρα αλλά λίγο νωρίτερα έγινε χαμός σε πασίγνωστο καφέ – εστιατόριο στην Πάτρα. Επιχειρηματίας δειπνούσε με φίλους του, όταν τον πλησίασε γνωστός πατρινός από τον χώρο των πολεμικών τεχνών και του ζήτησε τον λόγο γιατί ο επιχειρηματίας είχε διακόψει κάποιες χορηγίες. Οι δύο άνδρες είχαν λεκτικό επεισόδιο και τότε ο δεύτερος άρπαξε ένα «πάσο» που είχε το κατάστημα με ποτά και άλλα αντικείμενα και το πέταξε πάνω του. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε, είναι και αυτός γνώστης πολεμικών τεχνών και χτύπησε τον άλλον. Στο επεισόδιο παρενέβησαν δύο εργαζόμενοι του καταστήματος και ζήτησαν από τον άνδρα που πέταξε το πάσο, να βγει στον δρόμο για να μην δοθεί έκταση στο επεισόδιο μέσα στο κατάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και εκεί μεταξύ τους προκλήθηκε επεισόδιο. . Αγνωστο παραμένει αν ο επιχειρηματίας θα προχωρήσει σε μήνυση.

    ICECAP

    Το τρίτο συμβάν έγινε σε άλλο γνωστό νυχτερινό κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας. Και εκεί υπήρξε επεισόδιο μεταξύ ατόμων και κάποιοι γρονθοκοπήθηκαν. Δεν δόθηκε μεγάλη έκταση στο συμβάν.

    ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάτρα αποκτά και άλλον πεζόδρομο – Ξεκίνησαν τα έργα – ΦΩΤΟ – Θα γίνει και ποδηλατόδρομος

    Προτού ολοκληρωθούν οι εργασίες στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και...

    Μαρία Ηλιάκη: Πριν τον σύντροφό μου οι σχέσεις μου ήταν αποτυχημένες

    Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε κάνει πριν γνωρίσει...

    Τι λένε οι Έλληνες σεισμολόγοι για τα 6,2 Ρίχτερ στην Τουρκία – «Φυσικά απαιτείται μεγάλη προσοχή»

    Ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4)...

    Κακάο: Η παγκόσμια κρίση συνεχίζεται – Αγωνία για να καλυφθεί η ζήτηση

    Η τιμή του κακάο, η οποία είχε εκτοξευθεί προκαλώντας ανησυχία στους εμπόρους...