Τραγωδία τα ξημερώματα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Απριλίου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 21χρονος εξετράπη της πορείας του σε διασταύρωση στου Ρέντη και χτύπησε 12χρονο κορίτσι, το οποίο εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο ύψος του Ρέντη. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε προκειμένου να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο.

    Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για το 12χρονο κορίτσι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Μάλιστα, ο οδηγός του Ι.Χ. κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” κάτω από την γέφυρα υπάρχει ένας άτυπος καταυλισμός, όπου φέρεται η ανήλικη να έμενε εκεί με την οικογένειά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...

    Συγκλονιστικό! – Φυσικοί ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε για το Σύμπαν και απαντούν σε ερωτήματα – γρίφους!

    Φυσικοί ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε για το Σύμπαν ξεκινώντας από...

    Γερμανία: Στόχος των Γκρίζων Λύκων οι νέοι

    Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ακροδεξιές οργανώσεις στη Γερμανία με...

    Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού”

    Για 5η συνεχόμενη χρονιά το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη Πατρών (Ε.ΡΩ....