Γεύμα Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα Κωστής Παλαμάς

    Ημερομηνία:

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2025, ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα Κωστής Παλαμάς προσέφερε Γεύμα Αγάπης στους φιλοξενούμενους του Ασύλου Ανιάτων Πατρών και της Κιβωτού της Αγάπης, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

    Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πλέον παράδοση για τον Όμιλο, ο οποίος με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης ενισχύει σταθερά τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της πόλης μας, προσφέροντας όχι μόνο υλική υποστήριξη αλλά και ηθική ενίσχυση στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

    Στην επίσκεψη συμμετείχαν ενεργά τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Πάτρα Κωστής Παλαμάς.

    Απευθύνονται δημόσιες θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό των δύο δομών για την πολύτιμη συνεργασία και φιλοξενία.

    Ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα Κωστής Παλαμάς, τονίζει τέλος η σχετική ανακοίνωση, συνεχίζει με συνέπεια το φιλανθρωπικό του έργο, με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την καλλιέργεια του πνεύματος της προσφοράς και της αγάπης.

    Γεύμα Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα Κωστής Παλαμάς

    Στη φωτ. εικονίζονται οι Ιωσήφ Ελέουα, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Γωγώ Καραλή, Χρήστος Ασημακόπουλος και Άρης Γκατζόγιας.

    Γεύμα Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα Κωστής Παλαμάς

    Εικονίζονται οι Λούση Μαυρόγιαννη, Χρήστος Ασημακόπουλος, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Ιωσήφ Ελέουα & Προσωπικό της Κιβωτού της Αγάπης.

    Γεύμα Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Πάτρα Κωστής Παλαμάς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε 17 επιδόματα προτού φύγει ο Αύγουστος

    Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές για 17 επιδόματα του Αυγούστου θα ολοκληρωθούν πριν από...

    Τίτλοι τέλους για τον πρωινό μπουφέ; Το δίλημμα των ξενοδοχείων

    Σε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, τα πρωινά μπουφέ— με στοίβες από...

    Πλούσιοι στις ΗΠΑ: Πόσα εκατ. δολάρια χρειάζονται για να μπει κάποιος σε αυτή τη λίστα

    Στις ΗΠΑ, για να σε θεωρούν πλούσιο το 2025, πρέπει...

    Μητέρα Ζακ Κωστόπουλου: Σήμερα θα γινόσουν 40 ετών, η καρδιά μου θα ήταν ολόκληρη και οι χαρές μου δεν θα ήταν πικρές

    Η μητέρα του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου προχώρησε σε ανάρτηση με αφορμή...