ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Θρήνος για τον θάνατο του γυμναστή Γρηγόρη Μπενέκα

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση προξενεί στο Αγρίνιο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού γυμναστή, Γρηγόρη Μπενέκα, ενός ανθρώπου με πολυσχιδή προσφορά στον τοπικό αθλητισμό.

    Ο αγαπητός καθηγητής φυσικής αγωγής έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 25 Απριλίου 2025, σε ηλικία 85 ετών. Ο Γρηγόρης Μπενέκας καταγόταν από το Κοκκώνι Κορινθίας. Για το Αγρίνιο υπήρξε γυμναστής με μεγάλη προσφορά τόσο στην εκπαίδευση όσο στον αθλητισμό του τόπου, έχοντας καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη του στίβου.

    Διετέλεσε Προπονητής Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, εργάσθηκε και στον Παναιτωλικό την δεκαετία του ’70 ενώ υπήρξε και Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής.

    Άλλωστε, υπήρξε ο προπονητής του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση και ανέδειξε πολλούς ακόμα αθλητές, οι οποίοι είχαν τα καλύτερα να πουν για τον καθηγητή και δάσκαλό τους.

    agriniopress.gr

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ερχεται ο Ανδρουλάκης στις 17 Μαϊου

    Στο επίκεντρο του εσωκομματικού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ...

    Πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής… στο Big brother

    Το Big Brother επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ και...

    Voucher έως 1.600 ευρώ για αγορά laptop και tablet: Ποιοι και μέχρι πότε μπορούν να τα λάβουν

    Έως και το Σάββατο, 3 Μαΐου 2025 θα εκδοθούν και...

    ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: “Αρπάχτηκαν” θείος και τα 3 του ανίψια

    Mια υπόθεση που θυμίζει… οικογενειακές ιστορίες, εκτυλίχθηκε τις ημέρες...