Diamond League: Δεύτερος ο Καραλής, αποχώρησε λόγω τραυματισμού

    Ημερομηνία:

    Τη δεύτερη θέση κατέλαβε στο άλμα επί κοντώ στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στην πόλη Σιαμέν της Κίνας, ο Εμμανουήλ Καραλής.

    Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στον κλειστό στίβο όπου έκανε… πράγματα και θαύματα, το Σάββατο (26/4) ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή σεζόν.

    Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων ο πρωταθλητής Ευρώπης, πήρε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σιαμέν με 5,82 μέτρα.

    Ο Καραλής ξεκίνησε από τα 5,62 μ. που ξεπέρασε με την πρώτη, το ίδιο συνέβη και στα 5,82 μέτρα. Στα 5,92 μ. είχε μια άκυρη προσπάθεια και στη δεύτερη τη στιγμή που ήταν πάνω από τον πήχη χτύπησε το χείλος του και είχε μια μικρή εκδορά. Για τον λόγο αυτό δεν επιχείρησε την τρίτη του προσπάθεια και σταμάτησε τον αγώνα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζελένσκι: Νέα τριμερής συνάντηση Ουκρανίας, ΗΠΑ και Ρωσίας στο Αμπού Ντάμπι στις 4 Φεβρουαρίου

    ΗΠΑ, Ρωσία και Ουκρανία αναμένεται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι του...

    Απίθανο σκηνικό σε αγώνα πυγμαχίας: Αθλητής δέχθηκε μπουνιά και του έφυγε η περούκα

    Στη Νέα Υόρκη σε αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Τζάρελ Μίλερ και...

    Σία Κοσιώνη: «Ο Ιανουάριος ήταν δύσκολος αλλά τα καταφέραμε» έγραψε για την περιπέτεια υγείας της

    Η Σία Κοσιώνη αναρρώνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όπως φαίνεται μετράει...

    Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός

    Συναγερμός σήμανε την Κυριακής 01.02.2026, για σορό που εντοπίστηκε από περαστικό...