Big Brother: Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγεννήσει προβατίνα όταν ήμουν 10 χρονών, είπε ο viral αγρότης στην πρεμιέρα του ριάλιτι

    Ημερομηνία:

    Το βράδυ της Κυριακής 27 Απριλίου έκανε πρεμιέρα το Big Brother και ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Χρήστος Ντεντόπουλος, ο αγρότης που έγινε viral στα social media. Αρχικά, ο παίκτης παρέθεσε μερικές βασικές πληροφορίες για τη ζωή και τα βιώματά του από την επαρχία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ξεγέννησε προβατίνα σε ηλικία 10 χρονών».

    Μιλώντας για την Αχαΐα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο Χρήστος Ντεντόπουλος εξήγησε πως προέρχεται από μία αγροτική οικογένεια και πως από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Όπως είπε: «Είμαι ο Χρήστος Ντεντόπουλος και 40 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λακόπετρα Αχαΐας. Κατάγομαι από μία αγροτική οικογένεια. Μέχρι τα 25 καλλιεργούσα πατάτες και καρπούζια. Έχουμε και μία κτηνοτροφική μονάδα. Εμένα που με βλέπεις έχω ξεγεννήσει προβατίνα, 10 χρονών, ό,τι σου λέω. Φέρνω αγροτικά προϊόντα από την επαρχία στο σπίτι σας».

    Στη συνέχεια, ο παίκτης του ριάλιτι μίλησε για την οικογένειά του και τη σχέση με τη σύζυγό του: «Είμαι παντρεμένος από το 2009, έχω μία υπέροχη γυναίκα και δύο παιδιά. Θέλω να ξέρετε κάτι σημαντικό. Μία φορά ερωτεύτηκα και τη γυναίκα αυτή την παντρεύτηκα. Η γυναίκα μου, μου κάνει συνέχεια παράπονα ότι δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Μου είπε “πήγαινε στο Big Brother και θα σε στρώσουν εκεί μέσα”».

    Στη συνέχεια, αφού πέρασε στο πλατό, ο παίκτης μίλησε με τον Πέτρο Λαγούτη και ανέφερε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή του με τα social media: «Έγινε κατά τη τύχη. Δεν ξέρω να ανεβάζω κάτι εγώ, ένας φίλος μου το κάνει. Αποφάσισα να ενημερώνω τον κόσμο για τα καλά καρπούζια και να βοηθάω. Ελπίζω η παραγωγή να με βοηθήσει να κάνω ένα παρτέρι μέσα στο παιχνίδι».

    Τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αποφάσισε ο Χρήστος Ντεντόπουλος, όχι μόνο με στόχο το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά και επειδή βλέπει τη συγκεκριμένη εμπειρία ως μία ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του. Ο σαραντάχρονος παίκτης μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα, όπου ζει με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, και στη Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.
    ICECAP

    Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έγινε γνωστός στα social media, κυρίως μέσω TikTok και Instagram, με τη χαρακτηριστική του ατάκα «Άκουσέ με», προσφέροντας συμβουλές και μικρά μυστικά για οπωροκηπευτικά προϊόντα, το λάδι, το μέλι και γενικότερα θέματα διατροφής.

    Τον Ιανουάριο, μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, θέλησε να διευκρινίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα, εξηγώντας ότι μέχρι τα είκοσι τέσσερά του χρόνια ζούσε στο χωριό του και εργαζόταν στον τομέα της καλλιέργειας. Παρά το γεγονός ότι πλέον ζει στην Αθήνα, είχε επισημάνει πως εξακολουθεί να διατηρεί στενή επαφή με τον τόπο καταγωγής του, βοηθώντας τους γονείς του στη φροντίδα των αγροτικών εκτάσεων που διαθέτουν.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ευχαριστήριο από την Καθολική Εκκλησία

    Ανακοίνωση: Η Καθολική Ενορία Αγίου Ανδρέου Πατρών, ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους...

    Ο Ευ. Τουρνάς στην Πάτρα για την αντιπυρική θωράκιση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Στην Πάτρα μετέβη σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 ,...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Οχι στο ξεπούλημα της Καλόγριας

    Το ΤΑΙΠΕΔ επιτελώντας το «ρόλο» του, το ξεπούλημα της...

    ΑΧΑΪΑ: Με κάμερες και drones στη μάχη για τις φωτιές – Τα σχέδια Δήμου – Περιφέρειας

    Την 1η Μαΐου ξεκινάει κι επίσημα η αντιπυρική περίοδος,...