Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποχαιρέτησε τον Γιώργο Παπαδάκη μέσα από το «The 2Night Show» – «Έδωσε σημασία στην ύπαρξή μου»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 28 Απριλίου το τέλος του από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή μέσα από το «The 2Night Show».

    «Θα ήθελα ένα χειροκρότημα από όλους μας στον Γιώργο Παπαδάκη, για όλα αυτά που έκανε και έδωσε στην ελληνική τηλεόραση. Ένας δάσκαλος. Με συγκινεί γιατί είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έλεγε ότι είναι ένας πιτσιρίκος πάνω στην Θεσσαλονίκη, φέρτε τον εδώ.

    Ήταν από τους πρώτους που έδωσε σημασία για την ύπαρξη μου στην ελληνική τηλεόραση» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...