Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Πότε ορίστηκε η νέα συνάντηση για την επίδειξη των συμβάσεων

    Ημερομηνία:

    Την ημέρα της Πρωτομαγιάς, φέρεται πως ορίστηκε η δεύτερη συνάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, για να ξεκινήσει να γράφεται η συνέχεια στο σήριαλ του οικονομικού «πολέμου» μεταξύ του supermodel και της «μάνατζερ των επωνύμων».

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου θα συναντηθούν ξανά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της Άριας Καλύβα και του Δημήτρη Πώποτα στο newsit.gr.

    Μετά τη μαραθώνια συνάντηση της περασμένης Παρασκευής 25 Απριλίου, διάρκειας επτά ωρών, το επόμενο ραντεβού φέρεται πως κλείστηκε την αργία της εργατικής Πρωτομαγιάς, όπου οι δύο πλευρές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου αναμένεται να διασταυρωθούν και πάλι, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της επίδειξης των 67 επίμαχων συμβάσεων, που το δικαστήριο υποχρέωσε την μάνατζερ να αποκαλύψει στην πρώην συνεργάτιδά της.

    Επί της ουσίας, η κυρία Παπαγεωργίου, έχει λάβει στα χέρια της 7 από τις 67 συμβάσεις που συνήπτε από το 2019 το γραφείο της κυρίας Χριστοπούλου, κλείνοντας μεγάλες δουλειές, καθώς στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη δικηγορική εταιρεία των ΚK n’ A Law, των Κωνσταντίνου Κακαβούλη και Νικολάου Κουμουλέντζου στο Κολωνάκι, ο ειδικός γραφολόγος που όρισε η πλευρά του μοντέλου, έπιασε ήδη δουλειά βάζοντας στο μικροσκόπιο τις 7 πρώτες και τώρα αναμένει και το υπόλοιπο υλικό, προκειμένου να το εξετάσει και να καταγράψει τα συμπεράσματα της μελέτης του, σε ειδικό πόρισμα που θα εκδοθεί.

    Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη συνάντηση που φέρεται να έχει οριστεί την Πρωτομαγιά, δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς ο όγκος των εγγράφων απαιτεί τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις συναντήσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...