ΑΙΓΙΟ: Στους δρόμους οι αγρότες την Πρωτομαγιά

    Ημερομηνία:

    Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 1η Μαΐου, στις 10.30 το πρωί στην Τρίγωνη Πλατεία.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ»

    Συμμετέχουμε μαχητικά και διακριτά με τα πανό και τα αιτήματά μας στην απεργιακή συγκέντρωση με τα ταξικά σωματεία την Πέμπτη 1η Μάη στις 10.30πμ, στην Τρίγωνη Πλατεία. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργατοϋπαλλήλους, τα λαϊκά στρώματα των πόλεων, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα για την επιβίωσή μας.

    Φλίγκος

    Στα μπλόκα μας, στις μεγάλες κινητοποιήσεις μας, στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούμε οι αγρότες στις πόλεις, βρίσκει απήχηση και στήριξη από την εργατική τάξη, τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, το αίτημά μας να μπορούμε εμείς να επιβιώνουμε στο χωράφι και να εξασφαλίζει ο λαός φθηνά τρόφιμα στο ράφι.

    GLEARNET

    Με αφορμή το δικαστήριο απέναντι σε βιοπαλαιστές αγρότες στις 19 Ιούνη, χωρίς ουσιαστικά καμιά κατηγορία, ο Αγροτικός Σύλλογος τονίζει ότι η τρομοκρατία και η καταστολή κατά όσων αγωνίζονται για να παραμείνουν στα χωράφια τους δεν πρόκειται να περάσει.

    Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

    Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στους δίκαιους αγώνες για το ψωμί των οικογενειών τους, ότι θα βάλει εμπόδια στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

    Θα βρει απέναντί της όλο τον λαό του Αιγίου και όλης της Αχαΐας.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη: Μητέρα έσφαξε την 5χρονη κόρη της ενώ την ικέτευε για την ζωή της – Την παρομοίασε με την «κούκλα του Σατανά»

    Δικαστήριο του Τέξας, στις ΗΠΑ, έκρινε μια 37χρονη μητέρα αθώα...

    Φακελάκι: Πολλοί διαμαρτύρονται, λίγοι καταγγέλλουν – Πώς και γιατί δεν τιμωρούνται οι επίορκοι γιατροί

    Ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκράτειου Αθήνας Δημήτρης Λυμπεριάδης που την περασμένη Τρίτη ζήτησε...

    Nαυαρχίδα της Toyota με σφραγίδα Χiaomi και Huawei

    H Toyota παρουσίασε στην Κίνα τη νέα της ηλεκτρική ναυαρχίδα,...

    Economist: «Η δημοκρατία στην Τουρκία κρέμεται από μια κλωστή»

    Η Τουρκία βρίσκεται «στο χείλος ενός μεγάλου κινδύνου. Οδεύουμε σε...