Πάτρα: Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση όλοι οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο της ναυτικού

    Ημερομηνία:

    Ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Πατρών, ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ένα μέλος του πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού 47χρονης ναυτικού την περασμένη Πέμπτη στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, κατά την διάρκεια εκφόρτωσης ασυνόδευτων φορτηγών.

    Ειδικότερα, ο 43χρονος πλοίαρχος υπήκοος Ιταλίας, ο 31χρονος ύπαρχος επίσης υπήκοος Ιταλίας και ο 31χρονος ναύτης υπήκοος Αιγύπτου, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

    Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα να αφεθούν ελεύθεροι και οι τρεις, με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης.

    Να σημειωθεί ότι ελεύθερος έχει αφεθεί και ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Σκαραμαγκά – Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα της Αθηνών-Κορίνθου

    Τροχαίο ατύχημα με μια νταλίκα να αναποδογυρίζει σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:15...

    Κροκόδειλος επιτέθηκε σε τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie… τον πέρασε για άγαλμα (βίντεο)

    Παραλίγο τραγωδία θα σημειωνόταν στις Φιλιππίνες όταν ένας απερίσκεπτος τουρίστας προσπάθησε να τραβήξει...

    Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

      Το απόγευμα της Τρίτης 29 Απριλίου, στο κεντρικό δελτίο...