ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: “Σκούρα” τα πράγματα γι αυτό το καλοκαίρι

    Ημερομηνία:

    «Σκούρα» είναι τα πράγματα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα έως τώρα υπάρχοντα δεδομένα, για τα κέντρα δεξιώσεων και διοργάνωσης των εκδηλώσεων που ακολουθούν τους γάμους, τα βαφτίσια και άλλες επίσημες εορταστικές στιγμές. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η μέχρι τώρα ζήτηση, οι προκρατήσεις και οι ερευνητικές συζητήσεις των ενδιαφερόμενων, δεν δείχνουν να είναι τόσο υψηλές όσο κατά τα προηγούμενα χρόνια.

    Τα events που εμφανίζουν πάντως τη μεγαλύτερη πτώση, φαίνεται να είναι τα γαμήλια τραπέζια, τα οποία δείχνουν να έχουν μια πτωτική τάση της τάξεως του 20-30 % σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος σύμφωνα με τους επαγγελματίες του είδους που γνωρίζουν καλά την εν λόγω αγορά, δεν είναι άλλος από την «αποσυμπίεση» που υπήρξε στη μετά κορωνοϊού εποχή. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι όσα ζευγάρια ήθελαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου από την εποχή της καραντίνας (2020- 2022) και είχαν καταπιεστεί λόγω των συνθηκών με τα περιοριστικά μέτρα προστασίας, έχουν ήδη πραγματοποιήσει τον γάμο τους τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, δηλαδή του 2022 και του 2024.

    Έτσι, έχουμε πλέον επέλθει σε πιο νορμάλ ρυθμούς, με τις επιχειρήσεις αυτές να βασίζονται κατά κύριο λόγο σε βαπτίσεις. Σε αντίθεση δηλαδή με τα γαμήλια events, οι εκδηλώσεις που αφορούν τα βαπτίσια, δεν παρουσιάζουν μείωση ενδιαφέροντος ή τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει σε σχετική δήλωσή του στον «Κόσμο» ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Δημήτρης Φάκαλος, εξηγώντας πως φέτος οι γάμοι δεν είναι στο… πικ τους, ενώ οι βαπτίσεις φαίνεται να σώζουν την κατάσταση.
    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Ιάσων Φωτήλας με εφοριακούς

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Με τους εκπροσώπους του...

    ΠΑΤΡΑ: Πότε τελειώνει το έργο στην Πλατεία Ολγας;

    Για τις εργασίες στην πλατεία Όλγας μίλησε ο αρμόδιος...

    ΑΧΑΪΑ: Ιδού οι αυτοσχέδιες φόλες στον Ψαθόπυργο

    Το ανακοίνωσε η Πρόεδρος των φιλόζωων Πάτρας Αλεξάνδρα Δημοπούλου:...

    ΠΑΤΡΑ: Βουνό τα σκουπίδια στο Ρίο

    Αυτή είναι η εικόνα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες...