Τάκης Πετρόπουλος: ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΒΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος: ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΒΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!
    Στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2024 “Φάνης Τσιμιγκάτος” σημειώθηκε τρομερό σκάνδαλο κακοδιαχείρισης ύψους 54,03 ευρώ + 12,97 ευρώ ΦΠΑ = 67,00 ευρώ, για αγορά από κατάστημα ειδών κυνηγίου, επί συνολικού προϋπολογισμού της διοργάνωσης 78.000 ευρώ.
    Το λαγωνικό μάλιστα του Σβόλη που ανακάλυψε αυτό το σκάνδαλο, επισήμανε ως να ανακάλυψε τον τροχό, ότι αυτό είναι ένα έξοδο που δεν αντιπροσωπεύει την εκδήλωση (sic), ξεχνώντας όμως, παρά τη σπουδή του, να αναφέρει στο σώμα τι ακριβώς αγοράστηκε από το εν λόγω κατάστημα.
    Φυσικά η ουρά του Σβόλη, ο Ψωμάς, για τον οποίο ισχύει το ωραίον λαϊκό “όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη”, βρήκε το εν λόγω ατόπημα πολύ σοβαρό, διότι πρόκειται, όπως είπε, περί μεγάλου ποσού και ως εκ τούτου χρήζει περαιτέρω έρευνας!
    Δεν χρειάστηκε βέβαια καμία περαιτέρω έρευνα καθώς στη “Διαύγεια” που έχει αναρτηθεί ο απολογισμός της διοργάνωσης αναφέρεται ευκρινώς ότι με το ποσό των 67,00 ευρώ δεν αγοράστηκε εξοπλισμός για κυνήγι αγριογούρουνου ή τινών πτηνών, αλλά 5 αθώα μεγάλα ειδικά πλαστικά δοχεία, τα οποία τοποθετήθηκαν στους 5 σταθμούς τροφοδοσίας του Ημιμαραθωνίου, καλύπτοντας, προς οικτρή διάψευση του πονηρού και δαιμόνιου λαγωνικού, ζωτική ανάγκη της διοργάνωσης και ρίχνοντας το κόστος των αναγκαίων για τους δρομείς ισοτονικών στο μισό!
    Απολαύστε τους στο βίντεο 2.
    Στο βίντεο 1 ο Σβόλης αυτοπροσώπως και όχι δια λαγωνικού του, δίνει άλλο παρόμοιο ρεσιτάλ για τα σχολεία! Υποκρίνεται πως δεν ξέρει ότι η κυβέρνηση που υποστηρίζει και τον στηρίζει (μέχρι νεωτέρας) απαγορεύει τις μη ανταποδοτικές προσλήψεις στους δήμους με σύμβαση και πως δεν καταλαβαίνει ότι το κτιριακό συγκρότητμα ενός γυμνασίου ή λυκείου είναι μεγαλύτερο από ενός δημοτικού και πολύ μεγαλύτερο από ενός νηπιαγωγείου!
    Βέβαια ότι λες απερίσκεπτα έχει το τίμημα του κι εν προκειμένω πάνω στην πρεμούρα τους να αντιπολιτευτούν τυχοδιωκτικά χωρίς όραμα για την πόλη, αναγκάζονται να αμφισβητούν τη μία τις υπηρεσίες του Δήμου, την άλλη την αθλητική κοινότητα της πόλης και να την πατάνε!.
    Το ωραιότερον όλων όμως είναι που το Σβόλη, τα λαγωνικά του και την ουρά του, τους μάραναν τα 67,00 ευρώ για τα πλαστικά δοχεία του Ημιμαραθωνίου, αλλά για τα 67.000.000 ευρώ που σουφρώνει κάθε χρόνο η κυβερνηση τους από το Δήμο Πατρέων ουδεμία ανησυχία εκφράζουν! Κάνουν την πάπια, γιατί αν δεν κάνουν την πάπια και σηκώσουν ανάστημα φίδι που τους έφαγε!
    ΥΓ : Η συγκεκριμένη μέθοδος ψευδολογίας λέγεται αφαιρετική, δηλ. δεν τα λες όλα, λες τόσα όσα χρειάζονται μήπως και βρεις κανέναν στο ξέφωτο και τον παραπλανήσεις!
    Τάκης Πετρόπουλος: ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΒΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!
    Όλες οι αντιδράσεις:

    Τάκης Πετρόπουλος, Ελευθερία Στεργιοπούλου και 42 ακόμη

    1 σχόλιο
    5 κοινοποιήσεις
    Μου αρέσει!

    Σχόλιο
    Κοινοποίηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To ματς των αλλαντικών: Αλέξης Υφαντής vs Δημήτρης Βιντζηλαίος

    Η μάχη στην εγχώρια αγορά αλλαντικών, των περίπου 450-500...

    Εκλογές ΝΔ: Ολες οι πληροφορίες για τους σταυρούς! Ποιοι είναι υποψήφιοι στην ΔΗΜ.ΤΟ. Αχαϊας

    Στην Αχαΐα, δύο υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την προεδρία της...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 3/11/2025

    17:00 Novasports Prime Αστέρας Aktor – ΟΦΗ Super League 17:00...

    Κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Πάτρας για τα προβλήματα στην εκπαίδευση: Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη για τα παιδιά μας

    Σε ανακοίνωση-κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Πάτρας αναφέρεται: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε...