Χριστίνα Αλεξοπούλου: 200.000 ευρώ στα Καλάβρυτα για το οδικό δίκτυο

    Ημερομηνία:

    Χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ εξασφαλίστηκε για τον Δήμο Καλαβρύτων, μέσω του Ειδικού Προγράμματος Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης.

    Η χρηματοδότηση αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και εντάχθηκε στον πίνακα των επιλέξιμων έργων, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής.

    Η ένταξη του Δήμου Καλαβρύτων αποτελεί συνέχεια συντονισμένης προσπάθειας, με στόχο την αποκατάσταση κρίσιμων ζητημάτων στις υποδομές της ορεινής περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, η σταθερή παρακολούθηση των αναγκών, πάντοτε σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, συνέβαλε στην έγκαιρη ενεργοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

    Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση, ενισχύεται η προσβασιμότητα και η ασφάλεια στις μετακινήσεις, σε έναν Δήμο με αυξημένες ανάγκες λόγω γεωμορφολογίας και έντονου χειμερινού καιρού.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει σταθερά δίπλα στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και προχωρά με σταθερό βηματισμό στην ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ορεινή Αχαΐα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγείρεμα;

    Η γρήγορη και άμεση απάντηση είναι από ένα εμφατικό...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Δουλειά: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια για τη Gen Z οι προϊστάμενοί τους

    Η Gen Z, που περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1997...

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...