Τελικός κυπέλλου: “Τρέλα” από τους οπαδούς του ΟΦΗ, sold-out σε τέσσερις θύρες του ΟΑΚΑ

    Ημερομηνία:

    Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΟΦΗ ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο (17.5) στο ΟΑΚΑ.

    Από το πρωί της Πέμπτης καταγράφεται τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια στις θύρες που έχουν διατεθεί για τους φιλάθλους των Κρητικών και ήδη ξεπέρασε τις 10.000 πωλήσεις, με τον ρυθμό να παραμένει εξαιρετικά υψηλός.

    Sold out σημειώθηκε στις Θύρες 11, 12, 13 και 15, ενώ ελάχιστα εισιτήρια απομένουν στις Θύρες 14 και 16. Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση στις Θύρες 17-19, τις οποίες διαχειρίζονται αποκλειστικά οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Όποιος επιθυμεί εισιτήριο (τιμή: 15 ευρώ) στις συγκεκριμένες θύρες, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους αντίστοιχους συνδέσμους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκτός από τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από την Κρήτη, πλέον καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον και από τους Κρητικούς της Αττικής, οι οποίοι σπεύδουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ, χάρη στην ελεύθερη διάθεση χωρίς περιορισμούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιοι εκλέγονται στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

    Ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουνίου οι...

    Σία για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Για τη Δεξιά δεν υπάρχει κοινωνία, πελάτες υπάρχουν»

    Σκληρή δήλωση από την βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Σία...

    Πάτρα – Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος: Πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στο προαύλιο του νέου Δημαρχείου

    Η πολυβραβευμένη δραματική ταινία «Εγώ, Καπετάνιος» του Ματέο Γκαρόνε...

    Πύργος: Τρίδυμη επιτυχία στις Πανελλαδικές – Τρία αδέλφια, τρεις ξεχωριστές διαδρομές, ένας κοινός προορισμός… η επιτυχία

    Μια ξεχωριστή στιγμή επιτυχίας ζει η οικογένεια Παπαμιχαήλ στον Πύργο,...