Μαρίνα Σάττι για Eurovision: Δεν είναι σαν το πρότζεκτ το δικό μου που εγώ κάνω ό,τι θέλω, υπάρχουν κάποιοι κανόνες

    Ημερομηνία:

    Για τη Μαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2024 με το «Ζάρι», η πραγματική πρόκληση ήταν το γεγονός ότι συμμετείχε σε ένα σύνθετο πρότζεκτ με πολλούς εμπλεκόμενους και περιορισμούς. Η τραγουδίστρια που θα κάνει μια σπέσιαλ εμφάνιση στον μουσικό διαγωνισμό στη Βασιλεία της Ελβετίας σε λίγες ημέρες επισήμανε στην εκπομπή «Στούντιο 4», την Πέμπτη 8 Μαΐου, τη διαφορά ανάμεσα στην προσωπική καλλιτεχνική της ελευθερία και στη συλλογική διαδικασία της εκπροσώπησης της χώρας στη Eurovision, τονίζοντας πως πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένοι κανόνες και πρωτόκολλα.

    Όπως είπε: «Νομίζω ότι η πρόκληση σε αυτό το πρότζεκτ και αυτό που για μένα ήταν πρόκληση και δυσκολία είναι το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πρέπει όλοι κάπως να είναι ευχαριστημένοι. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν είναι σαν το πρότζεκτ το δικό μου που εγώ κάνω ό,τι θέλω. Υπάρχουν συντελεστές, υπάρχει η ΕΡΤ, υπάρχουν κάποιοι κανόνες, πρωτόκολλα, κανονισμοί, περιορισμοί στο τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις, τι μπορείς να δείξεις και τι δεν μπορείς να δείξεις».

    Η Μαρίνα Σάττι προχώρησε στη συγκεκριμένη τοποθέτηση με αφορμή το εξής σχόλιο του Θανάση Αναγνωστόπουλου για τον Φωκά Ευαγγελίνο: «Στην Eurovision ήσασταν μια ομάδα κλειστή; Σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε ποτέ ο Φωκάς Ευαγγελινός; Και σε ρωτάω γιατί δήλωσε ότι “εγώ δεν εισακούστηκα και θα έπρεπε κανονικά να παραιτηθώ, επειδή δεν έγιναν αυτά που ήθελα να κάνω”. Με την έννοια ότι δεν συμμετείχε, μάλλον, έτσι το κατάλαβα».

    «Μου κάνει εντύπωση αν έχει πει αυτό ο κ. Φωκάς. Δεν νομίζω. Δεν το ξέρω αυτό. Με είχαν ρωτήσει κιόλας αλλά δεν το έχω δει αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω, για να πω την αλήθεια, τι σκεφτόταν», απάντησε η τραγουδίστρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΑΡΑΒΕΛΑ ΕΤΩΝ 90 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-8-2025...

    Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 71 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο

    Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην...

    ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Δένδρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε δύο άτομα

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Αραχωβίτικα, όταν...

    EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Τι είδε στην αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών,...