ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ: Απέλυσαν καθηγητή επειδή… ως Δήμαρχος κατηγορήθηκε για παράβαση καθήκοντος με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

    Ημερομηνία:

    Ψήφισμα για την απόλυση του Παναγιώτη Κατσούλη εξέδωσε το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, με πρόεδρο τον Σπυρίδωνα Ψαρρά.

    Στο ψήφισμα με ημερομηνία 9/5/2025 τονίζονται τα εξής:

    “Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την πρωτοφανή και άδικη απόλυση του συναδέλφου Παναγιώτη Κατσούλη, εκπαιδευτικού με τριακονταετή αψεγάδιαστη προϋπηρεσία  και ευρύτερη κοινωνική προσφορά, για «παράβαση καθήκοντος» που διαπράχθηκε κατά διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Μεσολογγίου και αφορούσε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2014.

    Η εξοντωτική ποινή της απόλυσης του για πολιτική απόφαση συλλογικού οργάνου της αυτοδιοίκησης, πλήττει ευθέως τα κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα της ελεύθερης έκφρασης γνώμης και της κατά συνείδηση ψήφου και επί της ουσίας την ίδια την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
    Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη μας στο δίκαιο αγώνα του και ζητούμε την άρση της απόλυσης του”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι είναι ο «θερμικός θόλος» που «καίει» την Ευρώπη – Ανεβαίνει το θερμόμετρο και στην Ελλάδα

    Περαιτέρω αύξηση θα σημειώσει η θερμοκρασία στη χώρα μας,...

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί εξελέγησαν από τη Δυτική Ελλάδα στη νέα Κεντρική Επιτροπή – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα...

    Μέχρι 235 ευρώ το χρηματιστήριο της… ξαπλώστρας – Πόσο κοστίζει μια «ρεζερβέ» βουτιά στις πλαζ της Αττικής

    Ισως να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο, τους καλοκαιρινούς μήνες,...