Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρός ο 4χρονος που είχε πέσει στο φαράγγι με τον πατέρα του – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Τραγική κατάληξη είχε στην Ηλεία η εκδρομή στην οποία συμμετείχε ένας 4χρονος από τη Γερμανία μαζί με τον πατέρα του στο φαράγγι της Νέδας, στην περιοχή Στόμιο του δήμου Ζαχάρως.

    Το παιδί, μετά από επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο κοντά στο φαράγγι της Νέδας, ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

    Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Κρεστένων και Κυπαρισσίας, της 16ης ΕΜΟΔΕ, της ορειβατικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και της ομάδας «ΙΚΑΡΟΣ» (DRONE) της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Ελλάδας, ενώ κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο του ΓΕΕΘΑ.

    Με συντονισμένες ενέργειες, οι Πυροσβέστες εντόπισαν τον ανήλικο ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος, τον προσέγγισαν και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε σε προσβάσιμο σημείο από όπου και επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο του ΓΕΕΘΑ. Το ελικόπτερο μετέφερε τον 4χρονο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...