Ο νέος Πάπας θέλει να επιστρέψει στο διαμέρισμα των 10 δωματίων που είχε απαρνηθεί ο Φραγκίσκος

    Ημερομηνία:

    Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στο «παπικό διαμέρισμα», εντός του Βατικανού, στο οποίο δεν είχε θελήσει να διαμείνει ο προκάτοχός του, ο Πάπας Φραγκίσκος, αναφέρει ο Τύπος στην Ιταλία.

    Σήμερα Κυριακή, μετά την πρωινή λειτουργία, ο Πάπας αποσφράγισε την είσοδο του διαμερίσματος παρουσία, μεταξύ άλλων, του πρωθυπουργού του Βατικανού Πιέτρο Παρολίν και του υπουργού εξωτερικών της Αγίας Έδρας, καρδινάλιου Ρίτσαρντ Γκάλαγκερ.
    Η είσοδός του είχε σφραγιστεί αμέσως μετά τον θάνατο του Αργεντινού ποντίφικα, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός της Αγίας Έδρας.

    Συνολικά, το διαμέρισμα απαρτίζεται από 10 δωμάτια και τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να γίνονται διάφορα έργα για την επισκευή του ηλεκτρικού συστήματος, για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας και για το βάψιμο των τοίχων.

    Ο Πάπας Φραγκίσκος, ως γνωστόν, είχε επιλέξει να ζήσει, μαζί με πολλούς άλλους κληρικούς, στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, πάντα εντός του Βατικανού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Mady Gio με κόκκινο μπικίνι στην Αγία Νάπα

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...

    Ασφαλιστικό: Στον πάγο τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης μέχρι το 2030

    Η κυβέρνηση επιλέγει το πάγωμα των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης...

    Δυτ.Ελλάδα: Απείλησε με κατσαβίδι υπάλληλο

    Σύλληψη για ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθη, χθες το...