Αυτός είναι ο 21χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του – «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα»

    Ημερομηνία:

    Στην παραδοχή ότι σκότωσε την 52χρονη μητέρα του προχώρησε ο 21χρονος, καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς της Λάρισας ότι είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

    Οι αρχές της Λάρισας ερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν τον 21χρονο να σκοτώσει την μητέρα του ύστερα από έναν έντονο καυγά τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.05.2025).

    Ο 21χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη του, ενώ η ΕΛΑΣ ερευνά την εμπλοκή του ξαδέλφου του.

    Να σημειωθεί πως μαχαίρι βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών ο οποίος εξετάστηκε εξονυχιστικά από τις Αρχές. Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

    «Τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου προσπάθησαν να απομακρύνουν τη σορό αυτής της γυναίκας, κάτι το οποίο δεν κατάφεραν γιατί κάποιος κάτοικος ειδοποίησε την αστυνομία και έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν ουσιαστικά επ αυτοφώρω τα δύο άτομα» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κ. Δημογλίδου, μιλώντας στο ΕΡΤNews.

    Συγκεκριμένα προσπάθησαν να μεταφέρουν τη σωρό μέσα σε ένα πάπλωμα, όμως το αίμα που έσταζε και τα δάχτυλα που εξείχαν τους πρόδωσαν. Μάλιστα υπάρχουν κηλίδες αίματος στον δρόμο από την μεταφορά της γυναίκας. Αμεσα υπήρξε καταγγελία στην αστυνομία από γείτονα που τους είδε και γρήγορα αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.Μετά από έρευνα των αρχών ο 21χρονος δεν είχε ποινικό παρελθόν και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για χρήση ναρκωτικών ή ενδοοικογενειακή βία, ούτε φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

    Η οικογένεια σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων φαίνεται να μετακόμισε τους τελευταίους 2-3 μήνες στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου έγινε η δολοφονία.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ – Του επιβλήθηκε ποινή 18μηνης φυλάκισης με αναστολή

    Ένοχος κρίθηκε ο 76χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ καθώς ολοκληρώθηκε η...

    Υψηλά κέρδη 1,2 δισ. ευρώ για τις 4 συστημικές τράπεζες το πρώτο τρίμηνο

    Ανθεκτικότητα επέδειξαν τα καθαρά κέρδη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών...

    Ένας Έλληνας έμαθε στους Αμερικανούς να τρώνε παγωτό – Και το έκανε κατά λάθος…

    12 Μαΐου 1777 Δημοσιεύεται η πρώτη διαφήμιση για παγωτό, καθώς...

    Τρίμηνη ανακωχή στον εμπορικό πόλεμο – Θεαματική στροφή ή τακτικός ελιγμός Τραμπ η συμφωνία;

    Οτέλειος αιφνιδιασμός ήταν για πολιτικούς παρατηρητές, οικονομικούς αναλυτές, αγορές...