Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επέκταση των έργων για τη διάβρωση των ακτών σε όλη την Αχαΐα – Συνάντηση με τον Β. Κικίλια

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, είχε η τ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών, λόγω της Κλιματικής Κρίσης, που επηρεάζει εκτεταμένα τμήματα του παραλιακού μετώπου της Αχαΐας. Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των μελετών για έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο αυτό, ενώ υπογραμμίστηκε η πρόθεση διεύρυνσης του σχεδιασμού, ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερες περιοχές του νομού, όπου η ανάγκη παρεμβάσεων είναι πιεστική.

    Παράλληλα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης των απαιτούμενων έργων, με στόχο την ένταξή τους στο Τοπικό Σχέδιο Ανάπτυξης για την Αχαΐα.

    Όπως επισημάνθηκε, θα συνεχιστεί η στενή συνεργασία, με κοινό σκοπό την υλοποίηση παρεμβάσεων στο παράκτιο μέτωπο της Αχαΐας, που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες του νομού, στα καθημερινά ζητήματα των κατοίκων και υπηρετούν τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς οι άνθρωποι του Στάλιν δολοφόνησαν τον εξόριστο στο Μεξικό Τρότσκι το 1940

    Ένας από τους πρωτεργάτες της Οκτωβριανής Επανάστασης, θεωρητικός του...

    Είναι απαραίτητο να βγάζετε τα παπούτσια σας όταν μπαίνετε σπίτι;

    Σε αρκετούς πολιτισμούς το να βγάζετε τα παπούτσια σας...

    Δεξιόχειρες και αριστερόχειρες: Ποιοι είναι περισσότερο ευφυείς και ποιοι έχουν προδιάθεση για ψυχική νόσο

    Οι δεξιόχειρες κυριαρχούν στον κόσμο, και έτσι είναι από...

    Οι 5 τύποι της «καλής μητέρας» σύμφωνα με μελέτη – Υπάρχει το ιδανικό πρότυπο;

    Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Family Theory and Review εξέτασε τις...