ΠΑΤΡΑ: Και πάλι κατασκήνωση ρομά στην Ηρώων Πολυτεχνείου

    Ημερομηνία:

    Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι κάτοικοι της Ηρώων Πολυτεχνείου προς Τερψιθέα. Νόμισαν ότι είχαν απαλλαγεί άπαξ διά παντός από τα… τσαντίρια. Πέρυσι, είχε γίνει μια αποτελεσματική «επιχείρηση» από την Αστυνομία και απομακρύνθηκαν οι δεκάδες Ρομά, που είχαν «κατασκηνώσει» δίπλα στη θάλασσα. Πέρασε, όμως, ο βαρύς χειμώνας και οι Ρομά επανέκαμψαν.

    Και αυτή τη φορά, δεν χρειάσθηκε να στήσουν σκηνές, αφού ο καιρός είναι καλός. Κατά τα λοιπά, όμως, πράττουν τα ίδια. Αφοδεύουν στην… ύπαιθρο και πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν, διαμορφώνοντας πάλι ανθυγιεινές συνθήκες στην περιοχή. Οι περίοικοι βλέπουν από τα μπαλκόνια τους μία υγειονομική «βόμβα» στα πόδια τους, για άλλη μία φορά.

    Πάντως, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, όπως διαμηνύουν στην «Πελοπόννησο». Τις προηγούμενες φορές, διαμαρτύρονταν με παραστάσεις και κλήσεις της Αστυνομίας. Τώρα, όμως, δεν προτίθενται ν’ ανεχθούν παρελκυστικές τακτικές, γι’ αυτό και θ’ αντιδράσουν εντός των ημερών με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H selfie του Περικλή Νταβλούρου με τον Αδωνι

    Την ευκαιρία να τα πει με τον υπουργό υγείας...

    Χωρίς φιλόλογο η Ιθάκη – «Είμαστε στο νησί του Οδυσσέα και δεν διδάσκεται η Οδύσσεια»

    Μπορεί να έχει περάσει 1,5 μήνας από την έναρξη...

    Τι αλλαγές φέρνει το IRIS για τις επιχειρήσεις: Πρόστιμα και όρια συναλλαγών

    Η υποχρεωτική δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω IRIS επεκτείνεται πλέον και στα νομικά...

    Άλιμος: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 15χρονος που έπαθε ανακοπή σε γυμναστήριο

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 15χρονο αγόρι,...