ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αγωνία για 27χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το μεσημέρι της Τρίτης (13/5) στο 5ο χλμ της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Αγγελοκάστρου, στον κόμβο ΝΑΤΟ.

    Το αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς Καλύβια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι. Από την σφοδρότητα του τροχαίου η μηχανή του οχήματος σμπαραλιάστηκε.

    Στο όχημα επέβαινε ο 27χρονος και η 28χρονη σύντροφός του, κάτοικοι της περιοχής. Κινητοποιήθηκαν δύο σταθμοί του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Αγρινίου και η Τροχαία που ενεργεί την προανάκριση.

    Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 27χρονου που φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου. Η 28χρονη βρίσκεται εκτός κινδύνου φέροντας κατάγματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...