Άρης Μουγκοπέτρος: Έχασε πλήρως την όρασή του από το δεξί μάτι – Εσπευσμένα στο χειρουργείο

    Ημερομηνία:

    Άσχημα είναι τα νέα για τον Άρη Μουγκοπέτρο, μετά από μια επιπλοκή έχασε πλήρως την όρασή του από το δεξί του μάτι και μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno», ο Άρης Μουγκοπέτρος υπέστη αποκόλλησή και γι’ αυτό το λόγο έχασε και το 10% της όρασής που έχει από το δεξί του μάτι.

    Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου που επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο, χθες (14.05.2025) παρουσίασε πρόβλημα στο μάτι του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

    Οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο λόγω της πίεσης που είχε στο μάτι, αυτό αναβλήθηκε για αύριο.

    Το χειρουργείο, στο οποίο οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την όραση του καλλιτέχνη, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (16.05.2025).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερύμανθος: Νέος αναπληρωτής προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών ο Ηλίας Κανελλάκης

    Καθήκοντα Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης...

    Κατρίνης: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της μη εμπλοκής της Ελλάδας»

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

    Σαντορίνη: Κατολισθήσεις βράχων έκλεισαν τον δρόμο προς το λιμάνι του Αθηνιού (εικόνες)

    Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στη Σαντορίνη, καθώς καταγράφηκαν...