Φάμελλος για Πάτρα: «Λιμάνι στον Δήμο, τρένο υπογειοποιημένο»

    Ημερομηνία:

    Mε παρεμβάσεις για ζητήματα εθνικής και τοπικής πολιτικής επικαιρότητας εμφανίστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Max fm 93,4 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος. Επανέφερε στο προσκήνιο το αίτημα για συνολική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Πατρέων, τονίζοντας ότι η σχετική διαδικασία ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να ολοκληρωθεί, τασσόμενος κατά της μαρίνας μέγκα γιοτ στο βόρειο κομμάτι.

    Φλίγκος

    Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη άμεσης σύνδεσης του σιδηροδρόμου με το λιμάνι και το αεροδρόμιο, σημειώνοντας ότι καθυστερεί η υπογειοποίηση και ότι απαιτείται ενιαίο σχέδιο έργων με καλύτερη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, αλλά και των χρημάτων από το υπεροπλεόνασμα.

    ICECAP
    Στο πεδίο των πολιτικών εξελίξεων, άφησε αιχμές για τη στάση άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, καλώντας σε προοδευτική συμπόρευση, ειδικά το ΠΑΣΟΚ, αφού «η κ. Κωνσταντοπούλου υιοθετεί ρητορική, πολλές φορές, του αντί ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

    Στην Πάτρα, πάντως, οι δηλώσεις για τα μεγάλα έργα καταγράφονται με ενδιαφέρον αλλά και με ρεαλιστική διάθεση: η τοπική κοινωνία αναζητά συγκεκριμένες λύσεις, ανεξαρτήτως πολιτικών σημαιών, και περιμένει πράξεις στο πεδίο, όχι μόνο εξαγγελίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η «Αθηναϊκή Ριβιέρα» μεταμορφώνεται – Οι αναπλάσεις και οι επενδύσεις στο παραλιακό μέτωπο

    Μια τεράστια παράκτια ζώνη, που εκτείνεται από τον Πειραιά...

    Μαρία Καρλάκη: Με απόλυτα νησιώτικη διάθεση στο νέο της βιντεοκλιπ

    Η Μαρία Καρλάκη επιστρέφει δυναμικά με το κλασικό και αγαπημένο τραγούδι «Στον...

    Έρχεται νέο ψηφιακό «point system» για τους φορολογούμενους-Τι είναι, πώς θα λειτουργεί και ποιους θα αφορά

    Στα σκαριά της κυβέρνησης φαίνεται πως βρίσκεται η υλοποίηση...