Κλείδωνε την 30χρονη σύντροφό του στο μπάνιο και την ντουλάπα – «Το έκανα για να διαπιστώσω… πόσο με αγαπάει»

Ημερομηνία:

Μία ημέρα αργότερα (10/5), ο 31χρονος πήγε στο κατάστημα εστίασης όπου δουλεύει η 30χρονη και δημιούργησε φασαρία πιάνοντας τη βίαια από το χέρι, πλην όμως επενέβη ο μάγειρας του καταστήματος και τον έδιωξε.

Η κοπέλα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά την έχουν γεμίσει φόβο και δεν τολμά να γυρίσει ούτε στη δουλειά της. Από την άλλη, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του, τις οποίες ωστόσο τις δικαιολόγησε, λέγοντας ότι της το έκανε για να διαπιστώσει πόσο τον αγαπάει.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετη αναστολή και τη σύσταση να μην την ξαναενοχλήσει.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Εξώδικο από την Καρυστιανού για την ιστορική συμφωνία ανάμεσα στη Μονή Σινά και την Αίγυπτο!

Με εξώδικη δήλωση προς την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία...

Ναύπακτος: Επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ στο παραλιακό μέτωπο

Ένα από τα σημαντικότερα λιμενικά έργα για τη Ναύπακτο...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Σεισμός αισθητός στην πόλη

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα. Ο σεισμός ήταν...