Ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη, ενός εκ των 5 νεκρών βρεφών στην περιοχή της Αμαλιάδας σπάει τη σιωπή του και θεωρεί πως η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει κάνει κακό στο παιδί του.
«Είμαι σίγουρος ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Έχει γίνει κακό στο παιδί μου. Δεν είχε παθολογικά προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους
Σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή δεν μου άρεσε η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η Ειρήνη πείραξε το παιδί μου. Στη συνέχεια έμαθα τα περιστατικά και με τα υπόλοιπα νεκρά βρέφη».
Στην τριµελή επιτροπή τα ευρήµατα του βρέφους
Θυμίζουμε ότι, στην τελική ευθεία µπαίνει η υπόθεση θανάτου του µικρού Παναγιωτάκη, ο οποίος κατέληξε στις 5 Αυγούστου 2024 στην Αµαλιάδα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, τις επόµενες µέρες ο φάκελος που βρίσκεται στο Ανθρωποκτονιών αναµένεται να σταλεί στην Τριµελή Επιτροπή, η οποία βάσει εισαγγελικής παραγγελίας έχει αναλάβει την επαναξιολόγηση µετά τις ρωγµές που ανέκυψαν από το πόρισµα του ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση δεν θα χρονοτριβήσει. Ήδη έχουν επιλεγεί τα εργαστήρια στα οποία θα σταλούν τα ιστοτεµάχια του 15 µηνών βρέφους προκειµένου να πραγµατοποιηθεί η επαναξιολόγηση. Καταλυτικό ρόλο παίζουν και οι 40 συνολικά φωτογραφίες οι οποίες περιέχονται στο φάκελο της δικογραφίας. Οι 20 από αυτές προέρχονται από τη ∆ΕΕ και οι υπόλοιπες 20 αφορούν υλικό που παρέδωσε ετεροχρονισµένα ο Ιατροδικαστής Πάτρας, Ανδρέας Γκότσης µετά από σχετικό αίτηµα το οποίο υπεβλήθη από την πλευρά της µητέρας του Παναγιώτη. Όπως ήδη έχουµε αποκαλύψει, σε καµία από αυτές δεν απαθανατίζεται ο διαβόητος εγκολεασµός του εντέρου που κατεγράφη ως µία από τις αιτίες θανάτου στο πόρισµα Γκότση.
Αντιθέτως, διαφαίνεται ότι µέρος του εντέρου είχε υποστεί µεταθανάτια σήψη εξαιτίας της πληµµελούς ψύξης, των υψηλών θερµοκρασιών που υπήρχαν στην περιοχή το καλοκαίρι του 2024 και του γεγονότος ότι η νεκροψία-νεκροτοµή πραγµατοποιήθηκε τρεις ηµέρες µετά τον θάνατο. Οι εξελίξεις αναµένονται ραγδαίες. Τα έµπειρα µέλη της Τριµελούς, οι Ιατροδικαστές Καρακούκης, Καλόγρηας και Καλύβα, καλούνται να επιλύσουν τον γρίφο της Αµαλιάδας.
