Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για «Παρά Πέντε»: Πήρα τον Γιώργο τηλέφωνο και του είπα «άστα τα reunion»

    Ημερομηνία:

    Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Γιώργος Καπουτζίδης ήταν και παραμένουν εκτός από συνάδελφοι και δυο καλοί φίλοι. Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις για reunion του «Παρά Πάντε», η ηθοποιός αποκάλυψε τα λόγια που είπε στον σεναριογράφο, όταν τον πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί για την ονομαστική γιορτή του.

    «Μιλήσαμε με τον Γιώργο λίγο στην γιορτή του και του είπα ”άστα τα reunion και κάνε μία ταινία που να λέγεται Παρά Πέντε”. Είναι μία ωραία στιγμή να ξανασυντηθούμε», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

    «20 χρόνια μετά… Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά το “Παρά Πέντε”. Είναι το πριν και το μετά της Ζουμπουλίας, επαγγελματικά εννοώ. Πολύ διαφορετική η ζωή μου», ανέφερε η ηθοποιός.

    Αναφερόμενη στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός σχολίασε πως «είναι μία εργασία που συνέχεια παίζει με τον ψυχισμό. Αυτό έχει ένα κόστος, κυρίως ψυχικά» και παραδέχθηκε ότι «η αποτυχία την θυμώνει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψηφιακό πελατολόγιο: Ποιοι παίρνουν σειρά μετά τους επαγγελματίες του κλάδου αυτοκινήτου

    Μετά τους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αυτοκινήτου (συνεργεία, φανοποιεία,...

    Η Exxon Mobil στο οικόπεδο 2 στο Ιόνιο – Υπογραφές για την πρώτη γεώτρηση μετά από 40 χρόνια στη χώρα

    Συμφωνία για συμμετοχή της ExxonMobil με μερίδιο 60% στην Κοινοπραξία...

    Συνταγή για παραδοσιακό μοσχάρι στιφάδο

    Το στιφάδο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα, που συνδυάζει πλούσιες γεύσεις και...

    Πάτρα: Καταγγελίες σοκ για ΕΠΑΛ – Διαμαρτυρία στα γραφεία της “Δευτεροβάθμιας” – φωτό

    Σε κατάληψη του σχολείου αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση...