Μαρία Αναστασοπούλου: «Ο Γιώργος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και μπορεί να λέει ότι νομίζει»

Ημερομηνία:

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από το στούντιο.

«Νιώθω ικανοποίηση που συνεχίζουμε του χρόνου με τον Άρη Πορτοσάλτε, αυτό θέλαμε. Ο Κώστας Τσουρός είναι φίλος μου, οπότε είναι διαρκής η πρόταση, δεν είναι τωρινή. Κάθε χρόνο διορθώνουμε πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα έχει πάντα θέση στην τηλεόραση, σε όποιο ρόλο θέλει να επιτελέσει. Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι ένα καινούργιο τοπίο, χωρίς Γιώργο Παπαδάκη και Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και μπορεί να λέει ότι νομίζει», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Διακοφτό: Θερμότατη υποδοχή στο βιβλίο του Χρήστου Γ. Φαϊλάδη

Με την ανταπόκριση που του άξιζε τίμησαν, το περασμένο...

Τροχαίο στα Μοιρέϊκα Πατρών! SUV Lexus… βρέθηκε στο γκρεμό! Με τρακτέρ η ανάσυρσή του – φωτο

Eκτός δρόμου βρέθηκε SUV LEXUS το απόγευμα της Παρασκευής...

ΑΧΑΪΑ: Απεβίωσε ο Νικόλαος Ανδριόπουλος, πρώην πρόεδρος κοινότητας Μίραλι

Έφυγε από την ζωή χθες βράδυ σε ηλικία 81...