ΠΑΤΡΑ: “Πνίγονται” τα Βραχνέϊκα – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ημερομηνία:

    Στο ζήτημα της σοβαρής και μακροχρόνιας κυκλοφοριακής επιβάρυνσης που αντιμετωπίζουν τα Βραχνέικα, αναφέρθηκε ο κ. Ψήττας, κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον MAX FM 93,4.

    Όπως τόνισε, η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο για τους κατοίκους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την ταλαιπωρία από τη συμφόρηση και την ηχορύπανση, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές.  «Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Οι κάτοικοι κυκλοφορούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ηχορύπανση. Ξεπερνάμε τα 10 χρόνια ταλαιπωρίας και οι κάτοικοι έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούν να ανεχθούν αυτήν την κατάσταση.

    Από το 2019, έχει ξεκινήσει το αίτημα για μονοδρόμηση. Συναντάμε έναν ‘’τοίχο’’. Το πρόβλημα τώρα, έχει διπλασιαστεί. Δεν υπάρχον οδοί πλέον και η μόνη διέξοδος των αυτοκίνητων είναι το θαλάσσιο μέτωπο.

    Έχουμε ξεκινήσει τις νομικές ενέργειας και η δικαιοσύνη θα προβεί σε ότι ενέργειες κρίνει αυτή».

    Ακούστε το ηχητικό:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νερό είναι δικαίωμα, όχι προνόμιο  – Του Θέμη Μπάκα

    Σε μια χώρα που όλο και περισσότερο μοιάζει να...

    ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Δεν υπάρχει λευκός καπνός: Μέχρι Τετάρτη η απάντηση στην πλευρά Γιώτη

    Για την προσεχή Τετάρτη μετατίθενται πλέον οι εξελίξεις στην...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/7/2025

    12:30 ΕΡΤ 2 Υγρός Στίβος – Σιγκαπούρη 2025 Καταδύσεις...

    Δανάη Μπάρκα: «Πάντα θα ευγνωμονώ τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη…» – Η συγκινητική ανάρτηση από την Μεσσηνία

    Στην αγαπημένη της Μεσσηνία ταξίδεψε η Δανάη Μπάρκα, προκειμένου να περάσει...