Αυστραλία: Γυναίκα περιγράφει σε ραδιοφωνική εκπομπή πως ο γάμος της διαλύθηκε σε μερικές ώρες – «Έφυγε με την ξαδέρφη μου»

    Ημερομηνία:

    Μια γυναίκα από την Αυστραλία συγκλόνισε τους ακροατές ενός ραδιοφωνικού σταθμού με την ιστορία της για έναν γάμο που διαλύθηκε, πριν καν τελειώσει η δεξίωση.

    Συγκεκριμένα, η Κάιλι από τη Μελβούρνη διηγήθηκε την σουρεαλιστική στιγμή που ο σύζυγός της εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την τέλεση του γάμου τους, χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ζωής, μέχρι που ανακάλυψε ότι την απατούσε με την ίδια της την ξαδέλφη.
    «Ο γάμος μου ήταν πολύ σύντομος. Δεν κράτησε ούτε 24 ώρες», αποκάλυψε η Κάιλι για να προσθέσει: «Παντρευτήκαμε και είχαμε έναν όμορφο γάμο. Και αυτός έφυγε πριν από τη δεξίωση».

    Φλίγκος

    Η ίδια εξήγησε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για έξι χρόνια και φαινόταν ότι είχαν μπροστά τους ένα ευτυχισμένο μέλλον.  Μόλις έγινε η ανταλλαγή των όρκων και σταμάτησαν οι φωτογραφίες, ο νέος σύζυγός της απλά εξαφανίστηκε. «Κάναμε την τελετή, βγάλαμε τις φωτογραφίες – ήταν όμορφος κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Μετά από αυτό απλά εξαφανίστηκε, δεν είχα νέα του για μήνες», είπε.

    Παρά την απουσία του, η δεξίωση του γάμου συνεχίστηκε, με τους καλεσμένους να μην γνωρίζουν τι είχε συμβεί. «Όλοι ήθελαν να μείνουν και να διασκεδάσουν όλη τη νύχτα, αλλά εγώ γύρισα μόνη μου στο δωμάτιό μου. Εκείνος δεν ήθελε να είναι μαζί μου, είχε σχέση με άλλη γυναίκα, όμως μας άφησε να παντρευτούμε», είπε η Κάιλι.

    Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο οδυνηρή τις επόμενες μέρες, ειδικά όταν άρχισαν να τηλεφωνούν οι συγγενείς για να ρωτήσουν πώς πάει ο μήνας του μέλιτος ή για να συγχαρούν τους νεόνυμφους. «Ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά όταν μιλούσα με μέλη της οικογένειας», ανέφερε επίσης.
    Στη συνέχεια, η γυναίκα από την Μελβούρνη αποκάλυψε ότι άργησε να μάθει ποια ήταν η «άλλη γυναίκα» καθώς επρόκειτο για την ξαδέρφη της. «Είναι με την ξαδέλφη μου τώρα – με απατούσε με αυτήν», αποκάλυψε.

    Παρά την προδοσία, η Κάιλι κατάφερε να το αντιμετωπίζει με χιούμορ και λέει ότι η οικογένειά της δεν την αφήνει να το ξεχάσει. «Τα παιδιά μου το βρίσκουν ξεκαρδιστικό – το αναφέρουν συνεχώς», είπε γελώντας. Όταν ρωτήθηκε αν ξαναπαντρεύτηκε, η Κάιλι απάντησε αμέσως «όχι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είναι αυτό το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο – «Απολύτως εκπληκτικό» [βίντεο]

    Ένα απομακρυσμένο γήπεδο κρίκετ στην Κεράλα της Ινδίας έχει τραβήξει την...

    Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Eως το 2030 το μερίδιο αγοράς αναμένεται να ξεπεράσει το 40%

    Το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παγκοσμίως αναμένεται να ξεπεράσει το 40% έως...

    Πόσους τουρίστες μπορεί να «αντέξει» η Ζάκυνθος;

    Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του βρετανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού...

    Ερχονται οι μπαταρίες λιθίου που θα απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα

    Τι θα γινόταν αν υπήρχε μια μπαταρία που θα...