Στα 638 τα νέα κρούσματα – 276 οι διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 638 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 164575, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6045 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52595 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    276 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 198 (71.7%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1169 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 25 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5997 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3525 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεγαλόπολη: Άφαντος άνδρας με καραμπίνα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

    Άφαντος παραμένει ο οπλισμένος άνδρας που φέρεται να είχε ταμπουρωθεί...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Μητέρα δύο μικρών παιδιών

    Σοκ στην Πάτρα. Εφυγε από την ζωή σε ηλικία...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

    Ο ευρηματικός και δαιμόνιος Γιάννης Κακλέας θα σκηνοθετήσει το φετινό καλοκαίρι...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό λόγω εργασιών

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από αύριο...