Καναδός Πρωθυπουργός για ΗΠΑ: «Είμαστε η Αθήνα» – «Αυτοί είναι η Ρώμη»

    Ημερομηνία:

    Με αναφορές στην αρχαία Αθήνα και την αθηναϊκή Δημοκρατία ο πρωθυπουργός του Καναδά, Μαρκ Κάρνεϊ έδωσε απάντηση στην επιθετική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ. Τα σχόλια του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του καναδικού Τύπου.

    Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της νέας Βουλής του Καναδά ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Φράνσις Σκαρπαλέγκια έδωσε απάντηση στις απειλές του Αμερικανού Προέδρου, που επιμένει σε προσάρτηση του Καναδά από τις ΗΠΑ και στον εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Την σκυτάλη πήρε τότε ο Πρωθυπουργός του Καναδά που προέβλεψε μία «χρυσή εποχή» για την χώρα του. «Έχω πολλά να μάθω από τα μέλη αυτής της εξαιρετικής Βουλής. Θα κάνω λάθη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα με ξεμπροστιάσετε για καλό λόγο. Γιατί αυτή η Βουλή έχει κανόνες. Έχει παραδόσεις και είναι σε αυτές τις παραδόσεις που είναι αθηναϊκές που ιδρύθηκε η δημοκρατία», είπε ο Μαρκ Κάρνεϊ.

    «Ναι είμαστε η Αθήνα. Αυτοί είναι η Ρώμη. Θα υπερισχύσουμε», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός του Καναδά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Αληθινό Πρόσωπο της “Διαγραφής”: Η Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει τη Χυδαιότητα και περιφρονεί τους Πολίτες

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Η σεμνή ανακοίνωση του στα social

    Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης ο...

    Welcome to Up 2025: Ταξιδεύοντας και ερευνώντας τα Ελληνικά νησιά

    Μια μοναδική εικαστική και επιστημονική εμπειρία περιμένει το κοινό...

    Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Αχαΐας: Έδωσε το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της Πάτρας

    Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και συλλαλητήριο στο κέντρο της...