Σκωτσέζος γκάνγκστερ έπεσε νεκρός σε παμπ στην Ισπανία – Δείτε τη δολοφονική ενέδρα που του έστησαν

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα δόθηκε από ισπανικά κανάλια η στιγμή της ενέδρας σε βάρος του 43χρονου γκάνγκστερ από τη Σκωτία, Ρος Μόναγκαν, σε παμπ στην Κόστα ντελ Σολ.

PHILOXENIA

Στο βίντεο φαίνεται ο μαυροφορεμένος εκτελεστής να ανοίγει πυρ σε βάρος του Μόναγκαν ενώ η παμπ ήταν γεμάτη κόσμο που έτρεξε πανικόβλητος να κρυφτεί όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ισπανίας, ο δράστης της εκτέλεσης πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές από κοντινή απόσταση τον Μόναγκαν, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει και τον συνεργάτη του, Έντι Λάιονς.

Η δολοφονία σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ. Μετά την εκτέλεση, ο δράστης διέφυγε πεζός από την παμπ ενώ στη συνέχεια τον παρέλαβε συνεργός του με αυτοκίνητο.

Ο Μόναγκαν, ο οποίος ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Lyons Glasgow, είχε διαφύγει στην Ισπανία μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του το 2017 έξω από δημοτικό σχολείο στη Γλασκώβη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εκτέλεση σημειώθηκε ενώ είναι σε εξέλιξη άγριος πόλεμος συμμοριών για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στη Σκωτία από τον περασμένο Μάρτιο.

Σκωτσέζος γκάνγκστερ έπεσε νεκρός σε παμπ στην Ισπανία - Δείτε τη δολοφονική ενέδρα που του έστησαν
Ο Έντι Λάιονς (αριστερά) και ο Ρος Μόναγκαν (δεξιά) που εκτελέστηκαν στην Ισπανία

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Art Work: Open Call Εθελοντών | Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Σεπτεμβρίου 2026

Το ArtWalk επιστρέφει για 11η συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα...

Η Λούκα Κατσέλη στην Πάτρα

Την ανοιχτή  πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με ομιλήτρια τη Λούκα Κατσέλη...

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Δεκέμβριος 1993 στην Πάτρα

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Δεκέμβριος 1993,...

Καλάβρυτα: Επίδομα 100 ευρώ τον μήνα σε εκπαιδευτικούς – Ποιοι το δικαιούνται

Στη θέσπιση μηνιαίου χρηματικού επιδόματος 100 ευρώ για εκπαιδευτικούς...