Καγιανάς σε φρυγανιστό ψωμί – Το Ελληνικό brunch στα καλύτερά του

    Ημερομηνία:

    Ο καγιανάς, ή αλλιώς στραπατσάδα, είναι μια από τις πιο αγαπημένες Eλληνικές συνταγές με αυγά και ντομάτα για το καλοκαίρι και είναι μια απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη λύση για όταν δεν εχουμε χρόνο. Σήμερα τον απογειώνουμε πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο, μυρωδικά και – γιατί όχι; – φέτα ή ακόμα και μια πικάντικη πινελιά. Είναι το τέλειο brunch, αλλά και μια έξυπνη ιδέα για ελαφρύ, γευστικό βραδινόόταν δεν έχεις χρόνο αλλά θες κάτι σπιτικό και νόστιμο.

    Υλικά

    • κρεμμυδι 1 μικρό ψιλοκομμένο
    • ντοματα 1 τριμμένη
    • αλατι Κατά βούληση
    • πιπέρι Κατά βούληση
    • ζαχαρη 1 πρέζα
    • αυγα 4

    Για τη βάση

    • ψωμί 2 φέτες

    Για το πασπάλισμα

    • μπεικον 1-2 κουταλιές της σούπας (ανά ψωμί) ψιλοκομμένο
    • κρεμμυδι 1-2 κουταλάκια του γλυκού (ανά ψωμί) ψιλοκομμένο φρέσκο

    daddy-cool.gr

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια επαγγέλματα «τού δίνουν και καταλαβαίνει» στο κρεβάτι

    Σε αναπάντεχα συμπεράσματα κατέληξε βρετανική έρευνα αναφορικά με τις σεξουαλικές...

    Τα παλιά κινητά επιστρέφουν: Γιατί περισσότεροι αποφεύγουν τα smartphones

    Η υπερφόρτωση από εφαρμογές, ειδοποιήσεις, κοινωνικά δίκτυα και μόνιμη...

    Εταιρεία δίνει 30 λεπτά άδεια για… αυνανισμό μέσα στον χώρο εργασίας

    Αυνανισμός στον χώρο εργασίας σας; Εάν ήσασταν ένας από...

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 90-86: «Κόκκινο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μετά από ματς «θρίλερ» στο ΣΕΦ

    Μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι που κρίθηκε στο φινάλε,...