ΠΑΤΡΑ: Τρίτωσε το κακό σε 12 μέρες! Επεσαν κομμάτια μπετό από πολυκατοικία στην Κορίνθου! Κινδυνεύει ο κόσμος – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Δεν σταματά ο “εφιάλτης” της πτώσης σοβάδων από ασυντήρητα κτίρια στην Πάτρα, καθώς το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο.

    Πάλι σε κεντρικότατο σημείο της πόλης είχαμε αποκόλληση κομματιών τσιμέντου, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

    Αυτή την φορά στην οδό Κορίνθου, στη διασταύρωση με την Αγ. Νικολάου. Από το τμήμα της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της Κορίνθου έπεσαν στο οδόστρωμα κομμάτια τσιμέντου. Εκίνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός , ούτε όχημα και έτσι δεν είχαμε κάποιο ατύχημα.

    Φλίγκος

    Να θυμίσουμε πως μόλις το μεσημέρι της Κυριακής έπεσαν κομμάτια τσιμέντου από πολυκατοικία επί του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Ραδινού και ευτυχώς ούτε σε αυτή την περίπτωση είχαμε τραυματισμό. Ωστόσο, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

    Ομως στις 22 Μαΐου είχαμε τον σοκαριστικό θάνατο του 59χρονου Μίλτου Κωστόπουλου, στην οδό Γούναρη από πτώση τσιμέντων και μαρμάρων από παλαιά και ασυντήρητη πολυκατοικία, ενώ βάζισε μαζί με την γυναίκα του, γυρίζοντας από την κλινική όπου είχαν επισκεφθεί την έγκυο κόρη τους.

    ΠΑΤΡΑ: Τρίτωσε το κακό σε 12 μέρες! Επεσαν κομμάτια μπετό από πολυκατοικία στην Κορίνθου! Κινδυνεύει ο κόσμος - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Τσώκος: «Μεγάλη επένδυση στην Παιδεία –Τα Σχολεία της Αχαΐας στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»»

    Με την αναβάθμιση των σχολείων της Αχαΐας στο επίκεντρο,...

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Η ανάρτηση για τον Σταμάτη Βούλγαρη

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Το Ρωμαϊκό Στάδιο...

    Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Έκανε θεραπείες με ουσίες από πρόβατα, για να διατηρηθεί νέα»

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου, η...