Διεκόπη για τις 30 Ιουνίου η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

    Ημερομηνία:

    Για τις 30 Ιουνίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και μπροστά στα μάτια των αστυνομικών οργάνων από τα οποία ζητούσε προστασία.

    Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε την 1η Απριλίου του 2024 και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.«Φονιά», «δολοφόνε», «το παίζεις τρελός;», «έβαλες και γυαλιά τώρα;». Με αυτές της φράσεις «υποδέχθηκαν» σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι συγγενείς της Κυριακής Γρίβα τον πρώην σύντροφο της αδικοχαμένης κοπέλας, ο οποίος δικάζεται για τη δολοφονία της.

    Ο κατηγορούμενος πήρε τη θέση του στο εδώλιο λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί, όμως η δίκη ξεκίνησε μετά τις 12 καθώς στο πινάκιο του δικαστηρίου υπήρχαν και άλλες υποθέσεις. Ο 39χρονος κατηγορούμενος μπήκε στη δικαστική αίθουσα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και με εμφάνιση αλλαγμένη, φορώντας γυαλιά οράσεως.

    Από την πλευρά των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας δηλώθηκε ότι στη δίκη εκτός από τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας θα παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας και η αδελφή της, όπως και ο αδελφός της.

    Ο κατηγορούμενος πήρε τη θέση του στο εδώλιο λίγο πριν τις 9, ενώ έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα προς συμπαράσταση στην οικογένεια του θύματος. Μάλιστα στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης όπως και η Θεοδώρα Τζάκρη.

    Με την έναρξη της διαδικασίας η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας ζήτησε μεταξύ άλλων την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης με την πλευρά της υπεράσπισης να αντιδρά.

    Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη κοπέλα είχε δολοφονηθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και μπροστά στα μάτια των αστυνομικών οργάνων από τα οποία η κοπέλα ζητούσε προστασία. Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε την 1η Απριλίου του 2024 και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιουνίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στους δρόμους σήμερα οι μαθητές για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών

    Κινητοποιήσεις με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη οργανώνουν οι μαθητές σχολικών...

    Ηλεία: «Με χτυπούσαν επί 15 λεπτά…» – Σοκάρει η άγρια επίθεση στα κρατητήρια

    Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στα...

    ΡΙΟ: Επείγουσα ανάγκη για αίμα για την Σοφία Ράμμου

    Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για την Σοφία Ράμμου,...

    Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή ο Σωκράτης Καραγιάννης

    Τραγωδία στην Φωκίδα χθες το βράδυ, με θύμα 49χρονο...