Πάτρα: Η παράταξη Σβόλη για την αποχώρησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο

    Ημερομηνία:

    H δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη”, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται,  εκ μέρους στελεχών της Λαϊκής  Συσπείρωσης,  το απαράδεκτο φαινόμενο χυδαίων και  υβριστικών  συμπεριφορών προς  στελέχη της αντιπολίτευσης.

    Η τοξικότητα, προφανώς, είναι στοιχείο του οπλοστασίου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων. Ίσως οφείλεται και στο γονιδίωμα όσων υιοθετούν φασιστικές και ολοκληρωτικές συμπεριφορές.

    Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11/6/2025, οι απαράδεκτες και απειλητικές συμπεριφορές στελεχών της Δημοτικής Αρχής προς Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, μας υποχρέωσαν να αποχωρήσουμε από τη συνεδρίαση.

    Ο  αμοραλισμός, η ηθική εξαχρείωση και  η απουσία κοινωνικής και πολιτικής παιδείας, χαρακτηρίζουν ανθρώπους  που διακατέχονται από αντιδημοκρατικές  αντιλήψεις.

    Εμείς πιστεύουμε στη δημοκρατία και ως όπλα έχουμε επιχειρήματα, προτάσεις, ευγένεια, εντιμότητα και  ήθος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα