ΠΑΤΡΑ: 530 ενεργά κρούσματα… και συνεχίζουμε! SOS από τα Νοσοκομεία

    Ημερομηνία:

    Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έδειξε» ότι θα ακολουθήσει σύστημα «ακορντεόν», αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

    Επίσης, υπογράμμισε ότι «η Πολιτεία έχει το σχέδιο, ώστε μέχρι τα τέλη της άνοιξης οι πιο ευάλωτοι Έλληνες να έχουν θωρακιστεί».

    Παράλληλα, «σκούρα» τα πράγματα λόγω κορονοϊού στην Πάτρα με τα κρούσματα και τις νοσηλείες συνεχώς να αυξάνονται. Η Πάτρα και ολόκληρη η Αχαΐα μπαίνουν στο «κόκκινο», με τον αριθμό τόσο των ασθενών στις κλινικές Covid όσο και των διασωληνωμένων στις εντατικές να αυξάνεται καθημερινά.

    H πληρότητα στις κλινικές Covid των δύο νοσοκομείων της Πάτρας άγγιξε το μεσημέρι το 80%. Στις εντατικές το ποσοστό πληρότητας διπλασιάστηκε το τελευταίο 4ήμερο και έφτασε το 70%.

    Τα ενεργά κρούσματα στην Αχαΐα αγγίζουν τα 530 με τα περισσότερα να εντοπίζονται στην Πάτρα. Τα rapid test διαδέχονταν για ακόμα μία ημέρα το ένα το άλλο, από νωρίς το πρωί.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Economist: «Η δημοκρατία στην Τουρκία κρέμεται από μια κλωστή»

    Η Τουρκία βρίσκεται «στο χείλος ενός μεγάλου κινδύνου. Οδεύουμε σε...

    Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Χορηγία 4.000€ σε πρωτοετείς φοιτητές με χαμηλό εισόδημα

    Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσφέρει χρηματική ενίσχυση 4.000€ σε 20 πρωτοετείς φοιτητές για...

    Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Iσχυρά κίνητρα και φορολογικά «μπόνους» για όσες επιχειρήσεις μπουν νωρίτερα στο νέο σύστημα

    Από τις 2/2/2026 ξεκινά η υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικής τιμολόγησης για συναλλαγές...

    10+1 ταινίες που περιμένουμε πριν από το τέλος του 2025 (trailers)

    Στο κείμενο που ακολουθεί «ΤΑ ΝΕΑ» επέλεξαν 10+1 ταινίες...