ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Πατρινός ο νεκρός

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (12.06.2025) στο Μετρό μετά από συναγερμό για πτώση ατόμου στις γραμμές, στον σταθμό του Συντάγματος.

    Δυστυχώς ο άνδρας που πραγματοποίησε τη βουτιά στην αποβάθρα του Μετρό στο Σύνταγμα είναι νεκρός και δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο, επιχειρούν να ανασύρουν τη σορό του. Στην ανακοίνωσή της, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει για την προσωρινή τροποποίηση της κυκλοφορίας στη Γραμμή 3: «Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Σύνταγμα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πατρινό, περίπου 45 ετών ο οποίος εργαζόταν στην Αθήνα ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Πάτρα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Incirrina: Η μελαγχολία των συνθεσάιζερ συναντά την ποίηση των λέξεων

    Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου (avopolis) Υπάρχουν καλλιτέχνες που, όταν τους...

    Στους πυρόπληκτους τα έσοδα της συναυλίας της Μητρόπολης Πατρών

    Στην ανακούφιση των πυρόπληκτων πολιτών θα διατεθούν φέτος τα...

    ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2026! Ηδη έχουν ολοκληρωθεί 3 άρματα

    Μπορεί τον μήνα Αύγουστο το Καρναβαλικό Συνεργείο να μην...