Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στην κυπριακή τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πατρότητα, αλλά και στον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.
«Με το παιδί αλλάζουν τα πάντα στη ζωή σου, ξεχνάς το πριν. Εκεί καταλαβαίνουμε και τους δικούς μας γονείς, που μας έλεγαν: όταν κάνεις κι εσύ παιδιά, θα καταλάβεις. Είναι παιδί κορονοϊού, τώρα κλείνει τα 5. Γενικότερα, είναι ωραίο σενάριο για το Netflix αυτό» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Το είχα πει στον Κώστα Γαβρά, όταν κάναμε την ταινία “Ενήλικες στο Δωμάτιο” και από τότε κρατήσαμε μια ωραία επαφή, του διηγούμουν διάφορα περιστατικά και μου λέει: αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Το πώς ένα ζευγάρι γνωρίζεται λίγο πριν τον κορονοϊό, μένει έγκυος η γυναίκα μέσα στον κορονοϊό, παντρεύονται μέσα στον κορονοϊό και γίνονται γονείς, κολλάμε κορονοϊό, τα πάντα. Και όλο αυτό μέσα από μία συγκεκριμένη συνθήκη, ζόρικη».

«Ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά πράγματα και για την περίπτωσή μου, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Πλέον με παίρνουν από ορισμένες εκπομπές για να πάω καλεσμένος και τους λέω: δεν έρχομαι σε εσάς, γιατί είπατε πράγματα για μένα. Εφόσον με θίγεις σαν άνθρωπο και δεν με σέβεσαι, γιατί να σε σεβαστώ κι εγώ;» ανέφερε στο τέλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.