Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να σταθώ δίπλα σε έναν φασίστα»

    Ημερομηνία:

    Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/6). Η γνωστή καλλιτέχνις μίλησε γι’ αυτό που την συγκινεί περισσότερο στους ανθρώπους, αλλά και γι’ αυτό που δεν ανέχεται. Επίσης, ανέφερε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη που έχει διαφορετικές απόψεις, ωστόσο έχει και κάποιες κόκκινες γραμμές.

    Μεταξύ άλλων, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της πως: «Στους ανθρώπους γύρω και στην καθημερινότητα με συγκινεί περισσότερο η αδελφοσύνη και δεν ανέχομαι το άδικο. Κυρίως την αδικία του ισχυρού απέναντι στον αδύναμο. Αυτό που θέλω να κάνω ως καλλιτέχνις και ως μουσική είναι κάτι που έχει θέση. Εμείς θέλουμε η μουσική μας να είναι καταφύγιο για κάθε πλάσμα!».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΙΑ: Πρόεδρος των ρεκόρ ο Αντώνης Κουνάβης

    Η δραστηριότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας είναι πράγματι...

    ΟΝΝΕΔ: Επανεκλέγεται πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο...

    Ακυρώθηκε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη – Οι Τούρκοι τον κατηγορούν ότι στηρίζει το Ισραήλ

    Η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, που θα γινόταν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη,...

    Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει την ισραηλινή σημαία – Τούρκος ακτιβιστής καταγγέλλει την κακομεταχείριση της Γκρέτα Τούνμπεργκ

    Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία παραμένει φυλακισμένη στο Ισραήλ μετά...